Saken oppdateres!
Raufoss - Hamkam: 2-1
Eliteserien
Uavgjort mellom far og sønn Espejord: – Drar herfra i fred og fordragelighet
6 TIMER SIDEN
Det var duket for årets første mjøsderby i dagens 15-kamp i OBOS-ligaen.
Hjemmelaget startet forrykende. Etter fem minutter spilte Mame Mor Ndiaye fri Markus Myre Aanesland. Fra 15 meter hamret vingen ballen opp i hjørnet.
Raufoss var best i de første 45 minuttene. Etter 22 minutter dukket Ndiaye opp i feltet og headet inn dagens andre scoring og sin syvende for sesongen.
Dermed kunne hjemmelaget gå til pause med en tomålsledelse.
Det gjorde at Kjetil Rekdal gjorde grep i pausen. Inn kom Davod Arzani og Emil Sildnes, som viste seg å gi resultater drøye ti minutter etter sidebytte.
Emil Sildnes mottar ballen ute på venstresiden og gjør alt selv. Han passerer flere Raufoss-spillere før han setter ballen utagbart i det lengste hjørnet.
Se scoringen her:

Sildnes med solo-mål: – Mesterlig

Scoringen ga HamKam blod på tann, og Hamar-klubben fikk en anullert scoring bare minutter senere, men gutta fra Hamar fikk ikke uttelling for trykket.
Raufoss misbrukte en kjempemulighet til å punktere kampen i overtid, men bommen ble ikke utslagsgivende for hjemmelaget.
Dermed ender det 2-1 til hjemmelaget, og de tre poengene blir igjen i Raufoss. Dagens hjemmelag går opp til en 5. plass, mens HamKam vil beholde 1. plassen i OBOS-ligaen etter runden.

– I dag gikk marginene imot oss

HamKam-trener Kjetil Rekdal mener det ikke er noen grunn til å la seg bekymre etter dagens tap.
Det er en jevn liga, og denne gangen gikk marginene imot oss, sier Kjetil Rekdal etter kampen.
Treneren peker på de brente sjansene som årsaken bak sesongens første tap, men skryter også av laget på motsatt banehalvdel.
– Raufoss er et godt lag, så det var ingen enkel kamp.
Christian Johnsen er svært fornøyd med hjemmelagets førsteomgang, men at de merket det i de siste 45.
Vi mangler fortsatt litt av den løpskraften til å spille fotballen vi ønsker i 90 minutter, men vi forsvarte oss og fikk resultatet, sier Raufoss-treneren.
Eliteserien
Tangerte klubbrekorden: – Fremtidig landslagskeeper
8 TIMER SIDEN
Eliteserien
Herjet foran 20 000: – Elsker sånne kamper
9 TIMER SIDEN