Nå forventer Fram-trener og tidligere Stabæk-sjef Petter Belsvik konspirasjonsteorier om avtalt spill og kampfiksing etter det som ble en parodisk kamp i Nybergsund. Vertene ledet 2-0 allerede etter åtte minutter. Etter et snaut kvarter sto det 3-0.
– Det er bare å se på TV-bildene fra kampen at det var en reell kollisjon mellom Milos (Crnogorac) og Mahmoud (Sami Laham). De har også synlige skader, dersom noen er i tvil. Vi ønsket å fullføre kampen, og det hadde vært lett å få et par sykemeldinger før denne kampen. Vi har utvist fair play, men det synes jeg ikke NFF har gjort i denne saken. De har vært opptatt av paragrafer og ikke å finne en god løsning, forteller den tidligere storscoreren til Østlands-Posten.
Fotball
Følte med spillerne etter kapteinsbånd-nekten: – Politiske gisler
3 TIMER SIDEN
Etter 13 minutter krasjet Fram-keeper Milos Crnogorac og kaptein Mahmoud Sami Laham. Kapteinen måtte forlate banen med en hofteskade, mens Crnogorac fortsatte kampen. Da også keeperen måtte gi seg et noen minutter senere, hadde ikke laget nok spillere på banen. Dermed blåste dommer Daniel Higraff av oppgjøret etter bare 21 minutters spill.

Ikke klare for toppfotball

Fram har høstet massiv kritikk for ikke å ta i bruk egne juniorspillere til oppgjøret. Belsvik er klar på at klubben hadde gode grunnet til ikke å involvere juniorene i lørdagens kamp.
– Det er bestemt at disse unggutta, som spiller på nederste nivå i Vestfold, ikke skal spille i 4. divisjon uten hjelp fra spillere i A-stallen. Da blir det helt håpløst å sende de inn i et 2. divisjonsoppgjør. Dette er definert som toppfotball, og disse gutta er per dags dato ikke klare til å spille på det nivået. Det ville blitt en brutal opplevelse for dem. Vår junioravdeling, som vi er svært glade for å ha, er foreløpig en fin arena for breddefotball og integrering. Det ville vært uetisk av oss å sende dem utpå mot Nybergsund, sier Belsvik til Østlands-Posten.
Nå er klubben på spillerjakt i forkant av oppgjøret mot Stabæks 2. lag. Den kampen spilles 13. august.
(©NTB)
Fotball
Fifa åpner disiplinærsak mot Serbia
4 TIMER SIDEN
Fotball
Wembley lyst opp i regnbuens farger
EN DAG SIDEN