Målet til Haaland var det eneste i kampen og kom etter tolv minutter. Haaland skled inn scoringen etter forarbeid av Jack Grealish og Kevin De Bruyne på banen til NFL-laget Green Bay Packers i Wisconsin.
– Det var godt å komme i gang igjen etter seks uker uten fotball, så det var en god følelse, sa Haaland etter kampen.
UEFA Europa Conference League
Revansjesugen etter første akt: – Dette er ikke over
4 TIMER SIDEN
– Han må bli bedre og jeg må bli bedre, men det var en god forbindelse og det kommer til å bli gøy, sa nordmannen om Grealish.
Like etter 1-0-scoringen ble kampen avbrutt på grunn av tordenvær og kraftig regnvær. Etter hvert kom spillet i gang igjen, og var lagene enige om at de skulle gjennomføre en amputert utgave med 2 x 40 minutter.
Les også: Unggutt med perlescoring på Lerkendal

Guardiola positiv

Haalands scoring ble den eneste før pause, og dermed sto det 1-0 til City etter 40 spilte minutter. Haaland måtte nøye seg med én omgang. Han ble byttet ut med Julian Alvarez, en annen spissnykommer fra Argentina.
– Han scoret et mål som er viktig. Han er alltid foran keeper og scorer slike typer mål. I de første minuttene hadde han trengt mer rytme, men han har allerede fått én omgang som er bra for ham, sier trener Pep Guardiola om nyervervelsen.
– Når vi kommer tilbake har vi lange uker på å forberede hver kamp. I de to-tre ukene skal vi finne den beste formen, sier Guardiola videre.

– På tide

Det kom ingen flere scoringer i 2. omgang, og dermed ble det en ny seier til de seiersvante fra Manchester. Kampstart ble også utsatt i 15 minutter på grunn av lyn og torden.
Seieren var Haalands første mot Bayern tross sju strake tap i Dortmund-drakt.
– Det er første gang jeg har vunnet mot Bayern, og det var på tide etter sju strake tap, sa nordmannen.
City stilte et svært sterkt lag mot den tyske mesteren, der iblant med både De Bruyne og forsvarssjefen Ruben Dias i tillegg til Haaland.

Forventninger

Det var mange øyne rettet mot Citys åpningskamp for sommeren mot mexicanske América tidligere i uken, men der sto Haaland over grunnet at han ikke følte seg helt klar.
Den kampen vant City 2-1. Kampen mot Bayern var den siste av to treningskamper for de lyseblå foran sesongstarten i England.
30. juli venter Liverpool i Community Shield, før Premier League sparkes i gang borte mot West Ham 7. august.
Det er knyttet store forventninger til at Haaland skal prestere i sin nye klubb. Den norske superspissen gikk til Manchester City for 619 millioner kroner og har signert en kontrakt som strekker seg til 2027.
Haaland scoret i alt 85 mål på 88 kamper for Borussia Dortmund før overgangen til City og Premier League.

Ødegaard-mål mot Chelsea

Flere nordmenn bemerket seg på den internasjonale scenen natt til søndag norsk tid. Kaptein Martin Ødegaard sto for én scoring i Arsenals knusende 4-0-seier over Premier League- og London-rival Chelsea i en treningskamp.
Nordmannens mål kom etter en drøy halvtime. Han ble spilt fri i feltet og satte ballen kontant i motsatt hjørne, utakbart for Chelsea-keeper Edouard Mendy.
(©NTB)
UEFA Europa Conference League
Frustrert Moe: – De har vel 15 hodeskader utpå her
5 TIMER SIDEN
UEFA Europa Conference League
Viking med kruttsterk seier i Romania
5 TIMER SIDEN