I 2007 spilte han for Milan, vant Champions Legaue og ble kåret til verdens beste spiller foran Lionel Messi og Christiano Ronaldo. Nå velger den brasilianske fotballegenden å legge skoene på hylla.
35 år gamle Kaká har de siste årene spilt for Orlando City i den amerikanske ligaen MLS. Brasilianeren har vunnet serien med både AC Milan og Real Madrid. I tillegg har han et VM-gull med Brasil fra 2002.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann med årets første hjemmeseier
4 TIMER SIDEN
– Jeg skal fortsette innen fotballen og gå over i en annen rolle, men jeg skal ikke lenger være en profesjonell spiller, sier Kaká til den brasilianske TV-kanalen Globo.
35-åringen ser for seg å gå over i en sportsdirektørrolle.
– Jeg vil gjerne ta del i en klubb som manager eller direktør. En rolle mellom det som skjer på banen og klubbledelsen.
Kaká sier han nylig fikk en henvendelse fra Milan om en jobb i gamleklubben. Det kommer ikke fram om det vil bli en realitet.
I 2009 ble Kaká hentet til Real Madrid for rundt 570 millioner kroner. Den gang var det blant de aller dyreste overgangene i historien. Brasilianeren ble ingen suksess i den spanske storklubben, og fire år senere returnerte han til Milan.
Heller ikke i kjente omgivelser fikk han fart på karrieren igjen. Fra 2014 og fram til i år spilte han MLS-fotball i Orlando City.
(©NTB/Eurosport.no)
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Stabæk med poengtap hjemme mot Grorud
4 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Fredrikstad vant mot poengløse Skeid
4 TIMER SIDEN