Dagen etter at signeringen ble bekreftet gikk Hedenstad rett inn i laget og spilte høyreback i bortekampen mot Antalyaspor, som endte med 1-3-tap.
Jure Balkovec ga Karagümrük en tidlig ledelse, men hjemmelaget vendte kampen før pause. Hedenstad ble byttet ut med Ramazan Civelek før 2. omgang.
Gulbrandsen sørget for at Basaksehir slo tabelljumboen. Den regjerende seriemesteren har slitt denne sesongen, men klatret takket være nordmannens mål i det 40. minutt til 14.-plass på tabellen. Han scoret med hodet på en keeperretur.
Eliteserien
Stabæk henter spiller fra belgisk fotball
2 TIMER SIDEN
Gulbrandsen scoret sitt sjette seriemål denne sesongen. Det er dobbelt så mange som han satte inn i gullsesongen i fjor. Han ble byttet ut midt i 2. omgang.
Besiktas er ny serieleder etter 6-0-seier over Rizespor. Cyle Larin scoret fire mål og la dessuten opp til ett. Det er tre poeng ned til Gaziantpspor på 2.-plass.
Galatasaray, med Martin Linnes og fyrverkeriskadde Omar Elabdellaoui i stallen, er nummer fire etter tirsdagens 3-4-tap for Konyaspor. Mbaye Diagne holdt opp en trøye med Elabdellaouis navn etter at han scoret i den kampen. Onsdag ytret nordmannen seg for offentlig for første gang siden ulykken nyttårsaften. På Instagram takket han for støtte og lovet å komme sterkt tilbake.
Zlatko Tripic var ubenyttet reserve da Göztepe tapte 0-1 for Trabzonspor.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Dro til Sogndal før sesongen – nå har han signert for Start
18 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Stortalentet presentert: Solberg (17) klar for Juventus
18 TIMER SIDEN