Gulbrandsen spilte fra start, mens U20-VM-uttatte Erling Braut Håland ikke var i troppen for den suverene serielederen. Finalen ble punktert med to raske scoringer i slutten av første omgang.
Patrick Farkas scoret ledermålet framspilt av Munas Dabbur i det 37. minutt, og sistnevnte doblet ledelsen to minutter senere.
Salzburg hadde ingen problemer med å omsette det forspranget i cuptittel, selv om Farkas ble utvist for to gule kort i det 83. minutt. Da var Gulbrandsen byttet ut noen minutter tidligere, rett etter at også han pådro seg et gult kort.
Fotball
Solbakken invitert til Wenger-møte – skal diskutere omstridte VM-planer
17 MINUTTER SIDEN
Nordmannen hadde en god sjanse til å gjøre 3-0 i det 62. minutt, men hans gode skudd fra distanse ble så vidt avverget av Rapid-keeper Richard Strebinger.
Salzburg er på god vei mot dobbelttriumf i østerriksk fotball. Laget har ni poengs luke på tabelltopp i eliteseriesluttspillet med fire runder igjen.
Gulbrandsen er på utgående kontrakt i klubben, og det er blitt spekulert i at han kan følge trener Marco Rose til Borussia Mönchengladbach i tysk Bundesliga.
(©NTB)
Eliteserien
Bekymret seg for noe helt annet da kneet røk: – Utrolig ubeleilig
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Uenige om VAR: – Jeg holder på å spy
13 TIMER SIDEN