Manchester City må greie seg uten Pep Guardiola i høstens første Champions League-kamp. Manageren får svi for sin oppførsel i kvartfinaletapet mot Liverpool.
Det europeiske fotballforbundet (UEFA) bekreftet mandag utestengelsen av Guardiola. Han er suspendert i to kamper, men den siste er utsatt i ett år og vil kun tre i kraft om spanjolen bryter de disiplinære spillereglene kommende sesong.
Guardiola ble bortvist i pausen i returoppgjøret mot Liverpool på Citys hjemmebane 10. april. Han klaget over en dommeravgjørelse. Liverpool vant kampen 2-1. Det sikret rødtrøyene 5-1-seier sammenlagt i Champions League-kvartfinalen.
OBOS-ligaen
Spisslegenden utelukker ikke hjemreise – Sogndal har han på blokken
12 TIMER SIDEN
UEFA har i tillegg ilagt Liverpool en bot på 20.000 euro (190.000 kroner). Det skjer som en konsekvens av at enkelte av klubbens supportere gikk til angrep på Manchester Citys lagbuss da den kom kjørende mot Anfield.
Liverpool er også bøtelagt med 6000 euro (57.000 kroner) for fansens bruk av pyroteknikk og kasting av gjenstander under returkampen i Manchester. Klubben må også punge ut 3000 euro (29.000 kroner) for pyrobruk i Champions League-semifinalen mot Roma i den italienske hovedstaden.
(©NTB)
Eliteserien
Mistenker skitne triks fra RBK: – Slet med å puste
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Hansen går glipp av landskampene
15 TIMER SIDEN