Det blir ikke gruppespill i Europa League for Ghayas Zahid og hans APOEL Nikosia. Elendig straffeskyting sørget for det torsdag.
Et straffespark fra Pedro Henrique etter et kvarter ga Astana 1-0 i returkampen i Kasakhstan, og dermed sto det 1-1 sammenlagt. Flere mål ble det ikke verken i ordinær tid eller i ekstraomgangene, og avgjørelsen måtte falle i straffesparkkonkurranse.
VM
Mbappé-valg irriterer VM-sponsor – FIFA bøtelegger stjernen
2 TIMER SIDEN
Nuno Morais scoret med APOELs første straffespark, men så misset både Tomás De Vincenti, George Efrem, Dellatorre og Lucas Souza i tur og orden. Selv om også hjemmelaget misset flere ganger, sørget scoringer av Richard Almeida og Henrique for 2-1-seier.
Zahid, som i fjor høst imponerte da APOEL spilte i Champions League, ble byttet ut med De Vincenti snaut halvveis i 2. omgang. De tre første som misset straffe for APOEL var innbyttere.
I en annen tidlig kamp torsdag tok Steven Gerrards Rangers-lag seg videre med 1-1 borte mot russiske Ufa og 2-1 sammenlagt. Ovie Ejaria scoret et tidlig bortemål som førte til at Ufa trengte tre scoringer for å gå videre, og vertene greide bare ett.
(©NTB)
Sett denne ukens podcast?
Fotball
Flørtet med FFK om mulig retur - nå har klubbhelten bestemt seg
4 TIMER SIDEN
Fotball
Medier: Ronaldo klar for ny klubb - blir verdens best betalte idrettsutøver
5 TIMER SIDEN