• Tirsdag fra 19.00: Se Deadline Day-sendingen på Eurosport.no, discovery+ og Eurosport Norge.
Verdiprosjektet er et samarbeid mellom Norges idrettsforbund, særforbund, klubber og samarbeidspartnere for å styrke arbeidet med likestilling i idretten.
DNB er samarbeidspartner med NFF og fotballandslaget, og nå blir banken med på samarbeidet for å satse på bedre kår for kvinner i idretten.
OBOS-ligaen
Ferdig etter sesongen – tror denne mannen tar over
3 TIMER SIDEN
– Jeg er utrolig glad for å få lov til å bli en del av dette prosjektet og er glad for DNBs viktige støtte. Å fremme like muligheter for alle uavhengig av hva vi driver med, er noe jeg brenner veldig sterkt for, sier Hansen i en pressemelding.
– Fotball er verdens største idrett for begge kjønn, men det er ikke riktig at du som barn ikke skal ha de samme mulighetene til å bli like god bare fordi du er jente. Det er fortsatt enorme forskjeller i ressursbruk i fotballen mellom kjønnene, og noe jeg håper at vi, med dette prosjektet, kan være med på å bidra til å utjevne, sier Hansen.
Profilene som er tilknyttet prosjektet, vil delta på grasrotaktiviteter, klubbesøk og seminarer i tillegg til å fronte temaet gjennom kampanjer og i sosiale medier.
(©NTB)
Sett denne?

– Ufattelig kult at store klubber følger med

Eliteserien
Nysigneringen kjører bil fra Slovenia til Bodø: – Glimt passer meg perfekt
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Rossbach om vrakingen: – Må finne tilbake formen
9 TIMER SIDEN