Godsets målkonge denne sesongen med 14 mål risikerer at sesonginnspurten ryker. Med fem minutter igjen av kampen mot Sandefjord lørdag ble Marcus Pedersen liggende inne i motstanderens sekstenmeteren etter å ha stupt etter ballen.
Toppscoreren hadde fått skulderen ut av ledd. Spissen ble byttet ut og senere fraktet til Tønsberg sykehus hvor skaden ble undersøkt.
Fotball
Solbakken om Glimt-bragden: – Det er et stykke opp til det Rosenborg gjorde
3 TIMER SIDEN
– Bildene vi tok på Tønsberg sykehus utelukker brudd. Videre undersøkelser gjøres i Drammen de neste dagene, skriver fysioterapeut Marius Hoel i en SMS til Eurosport.no.
Men selv om bildene viser at det ikke er brudd risikerer spissen et lengre fravær og i verste fall en operasjon. Sandefjord-lege Frode Grøndahl undersøkte Pedersen og sa følgende til Eurosport.no lørdag kveld:
– Han fikk skuldra ut av ledd, vi fikk den på plass, men den er veldig ustabil, så den falt ut av ledd igjen da han satte seg opp. Det kan indikere at det er ligamenter som er røket, og i så fall må han sannsynligvis operere. Vi har sendt ham til Tønsberg sykehus for røntgen nå, så der vil han få svaret, sa Grøndahl.
Etter tapet mot Sandefjord er Strømsgodset i skikkelig trøbbel og skulle de miste toppscoreren i serieinnspurten vil det være et hardt slag. Godset-trener BP Ingebretsen belager seg på at Pedersen får et lengre fravær.
– Det ser ut som han blir borte en stund. Han har fått skulderen ut av ledd, sa Ingebretsen til Eurosport.no etter kampen.
Eliteserien
Var-slakt, Hornelands forsvarstale og kritiske til lånespillere
4 TIMER SIDEN
Fotball
Landslagsspiller må operere
5 TIMER SIDEN