Se Eliteserien på Dplay. Sikre deg tilgang her!
Når dansken blåser i fløyta for å markere at dagens to timer lange økt er over, legger flere av spillerne seg ned på matta for å puste ut.
– Jeg har ikke sett de andre lagene, men jeg vil nok si at vi trener et hakk hardere enn de fleste, sier Moses Mawa etter trening.
OBOS-ligaen
HamKam dominerer årets lag – krangler om de siste plassene
8 MINUTTER SIDEN

Høyest mulig intensitet

Til tross for tøffe økter, og det Herman Stengel tidligere har omtalt som en intern løpskonkurranse mellom spillerne på hver eneste trening, kan ikke laget se tilbake på de beste resultatene.
Før tapet mot Molde i forrige runde, sto Godset med seks strake uavgjorte kamper. Totalt har det blitt 24 poeng på 22 kamper.
Med høyere tempo og intensitet, tror Pedersen at Strømsgodset kan hevde seg mot de beste.
– I de periodene av kampen der vi har høyest intensitet, så har vi en sjanse til å være med mot de beste, men det gjelder å klare og holde den høyeste intensiteten over lengre tid, sier Henrik Pedersen.
Når Pedersen snakker om intensitet, tenker han også på det mentale. Det gjelder å være påskrudd hele kampen.
– Vi skal ha så høy intensitet som mulig. Det er den måten vi er mest effektive på, og det er den måten vi tror vi kan utvikle spillerne på best mulig måte.

Vil løpe mest

Den danske metoden passer Moses Mawa svært godt, ifølge han selv. Han har tro på at denne måten å jobbe på vil gi resultater.
– Vi trener veldig hardt. Det er måten Henrik vil trene oss på, og vi trives med det. Det passer meg helt perfekt, sier Mawa.
For at laget skal ta flere poeng i tiden framover, skal Pedersen sørge for at det ikke er noen andre lag som løper så mye som Strømsgodset.
– Han bygger et veldig godt grunnlag for alle sammen, sånn at vi kan løpe mest i Eliteserien, sier Mawa.
OBOS-ligaen
Har gitt klar beskjed til speaker før skjebnekampen
18 MINUTTER SIDEN
OBOS-ligaen
Står på kanten av stupet: – Har vært en kollaps uten like
20 MINUTTER SIDEN