Det melder Haugesunds avis mandag.
Dennis Horneland, som er sønnen til Haugesund-trener Eirik Horneland, pådro seg en skade i kneet på en Vard-trening i forrige uke.
Fysioterapeut for FKH, Ørjan Sørhus, sier skaden ikke var så alvorlig som fryktet.
Fotball
Overgrepssaken fra Branns nachspiel henlegges
EN TIME SIDEN
– Det var en kraftig støtskade mot kneet, så beinet og leddbåndet fikk han en trøkk på, men det var ikke så alvorlig som vi fryktet. Om seks til tolv uker så vil han være tilbake for fullt med fotball, sier Sørhus til Eurosport.no.
– Han skal gjennom en rehabiliteringsfase, men nå må kneet få roe seg litt ned først, legger han til.
Horneland var tidligere denne måneden på prøvespill hos den italienske klubben Chievo.
– Å få reise til Italia for å prøve seg i en Serie A-klubb er veldig gøy. Jeg lever for å bli proff, så dette er en unik mulighet. Jeg skal bruke dette som motivasjon uansett hvordan det går. Men det sier seg selv, når du reiser til Italia på prøvespill, så går du «all in», sa 16-åringen til Eurosport da.
Spillerens agent, Imad El Hammichi, som holder kontakten med klubben, fortalte etter oppholdet at klubben lot seg imponere av unggutten.
– Oppholdet gikk veldig bra. Han fikk gode tilbakemeldinger, og de likte Dennis både som person og spiller. Han hadde noe litt annerledes enn hva de hadde fra før av, sa han.
  • Følg kvaliken til Eliteserien: Aalesund - Sogndal torsdag 29. november kl. 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Sett denne?
Fotball
Knutsen om Mourinho-duellen: – Du må jo beundre han
EN TIME SIDEN
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
2 TIMER SIDEN