Mandag slapp Bodø/Glimt med skrekken da de unngikk Milan i den tredje kvalifiseringsrunden til europaligaen. Nå er det klart at Zlatan Ibrahimovic og hans Milan er en av tre mulige motstandere i den siste kvalifiseringsrunden dersom de norske serielederne vinner mot litauiske Žalgiris Vilnius.
En annen forutsetning er at Milan slår irske Shamrock Rovers. De to andre mulige motstanderne er LASK (Østerrike) og AEK (Hellas).
Eliteserien
Fikk gult kort for filming: – Jeg tar det, beklager!
7 TIMER SIDEN
Også Viking og Rosenborg henger fortsatt med i kampen om en billett til europaligaen. Viking møter Aberdeen i den tredje kvalifiseringsrunden. Dersom stavangerlaget slår skottene venter Honvéd (Ungarn)/Malmö (Sverige), Sporting (Portugal) eller PSV (Nederland).
Rosenborg møter enten Charleroi (Belgia), Desna Tsjernigiv (Ukraina) eller Alanyaspor (Tyrkia) dersom de går seirende ut av duellen med latviske Ventspils.
Trekningen om hvem som møter hvem i de avgjørende kvalifiseringskampene finner sted i Nyon i Sveits klokken 12 (mesterligaen) og 13 (europaligaen).
For ordens skyld: Molde møter Qarabağ (Aserbajdsjan) i tredje runde i mesterligakvalifiseringen. Dersom Molde går seirende ut av duellen venter Salzburg (Østerrike), Olympiakos (Hellas), Dinamo (Kroatia)/Ferencváros (Ungarn) eller Slavia Praha (Tsjekkia) i den siste og avgjørende kampen.
(©NTB)
Sett denne?

– Det skal ekstremt mye til for at de skal holde seg i Eliteserien

Eliteserien
Moe om gulljakten: – Vi er skuffet i dag
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kaller det flaut og pinlig: – Håper gutta kjenner at det går på stoltheten
7 TIMER SIDEN