Brunstad Fet gikk på lån til Glimt i juni. Han har vært en viktig brikke på lagets midtbane. Nå belønnes han med en permanent avtale, bekrefter AaFK på sitt nettsted.
– Det er selvfølgelig trist å forlate AaFK, som jeg har vært en del av i mange år. Samtidig er dette et riktig steg for min del. Bodø/Glimt har bygget et solid fundament, og jeg har fått utvikle meg i en spesifikk rolle som jeg trives i, sier 23-åringen til AaFKs nettsted.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
2 TIMER SIDEN
AaFKs sportslige leder Bjørn Erik Melland forteller at Glimt ønsket å hente Brunstad Fet allerede i juni. Det var ikke aktuelt for AaFK å selge ham allerede da, men de lot ham gå på utlån.
– I og med at trenerteamet ikke så på ham som en naturlig spiller i startelleveren vår, så aksepterte vi å la ham gå på lån. Slik sesongen har utartet seg, har vi vært forberedte på at Bodø/Glimt velger å kjøpe ham etter denne sesongen.
Og selv om spilleren selv synes det er trist å være helt ferdig i AaFK, som han har spilt over 100 kamper for, er han storfornøyd med at han skal fortsette i den gule drakten også neste sesong.
– Det er ikke alltid lett å skulle signere for en klubb, men sånn som situasjonen er blitt, ble det likevel et lett valg. Jeg trives i klubben, både på og utenfor banen. Jeg ble fra første stund tatt godt imot av spillergruppen, trenere og folk i byen, sier han til Glimts nettsted.
Midtbanespilleren har tilhørt AaFK siden 2014.
Eliteserien
Bakke om Åsen-kontrakt: – Lettere å bygge rundt en slik brikke
4 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Lillebo forklarer feiringen: – Biting holder vi oss for god til
19 TIMER SIDEN