Glesnes startet oppgjøret på benken i kampen mellom de to lagene i gruppe A som allerede var videre til sluttspillet i «MLS is back»-turneringen.
Turneringen som spilles i Orlando erstatter sesongen i USA, som ble stoppet av koronapandemien. To lag fra hver av de seks gruppene går videre til åttedelsfinalene. Det gjør også de fire beste tredjeplassene i gruppene.
Både Philadelphia og Orlando vant sine to første kamper og sto med seks poeng før kampen.
Fotball
Følte med spillerne etter kapteinsbånd-nekten: – Politiske gisler
2 TIMER SIDEN

Tok ledelsen

Dermed spilte lagene kun om gruppeseieren, der Orlando hadde fordelen på målforskjell før lagene møttes til dyst. Det gjorde at Glesnes' lag trengte seier for å vinne gruppa.
De klarte de altså ikke, men det så lyst ut da Ilsinho smalt inn ledelsen via stolpen for Philadelphia etter et flott angrep 68 minutter ut i kampen.
Kun to minutter senere hadde Orlando utlignet, da tidligere Manchester United-profil Nani la et presist innlegg på hodet til Mauricio Pereyra som nikket inn 1-1.
Glesnes kom inn like etter utligningen, men kunne ikke hjelpe sitt lag til gruppeseieren, for kampen endte uavgjort.

Deilas lag kan avansere

Mandag spilte de to andre lagene i gruppa, da Ronny Deilas New York City FC møtte Inter Miami, der David Beckham er deleier og president.
For å ha noen som helst sjans til å avansere til åttedelsfinalene måtte Deilas menn vinne mot Beckhams Inter Miami, noe de gjorde etter mål av Ismael Tajouri-Shradi.
Det gjør at New York City FC ender på 3.-plass i gruppe A, som fortsatt kan holde til sluttspill.
Deilas lag er tredje best blant tredjeplassene, der de fire beste treerne går videre til sluttspillet. Så langt er bare gruppe A ferdigspilt.
For å gå videre trenger Deila og co. hjelp fra lag i de andre gruppene. Mest sannsynlig må et avansement for Deilas lag komme på bekostning av Houston Dynamo og Ola Kamaras DC United, som spiller mot Montreal Impact natt til onsdag.
(©NTB)
Fotball
Fifa åpner disiplinærsak mot Serbia
3 TIMER SIDEN
Fotball
Wembley lyst opp i regnbuens farger
EN DAG SIDEN