– Det viktigste for oss er at denne kampen skal leve foran returmøtet, sa Moe under en digital pressekonferanse onsdag.
Torsdagens oppgjør går i Spania, mens kampen i neste uke er lagt til Ungarn som følge av strenge norske innreise- og karanteneregler.
OBOS-ligaen
Flere profiler på flyttefot: Dette er de bekreftede overgangene i OBOS-ligaen
5 TIMER SIDEN
– Vi skulle gjerne spilt på hjemmebane, men situasjonen tillater ikke det. Nå må vi spille i Budapest, og vi må leve med det. Selvsagt så skulle vi helst ha tatt imot Granada i Molde, svarte Moe på spørsmål fra spanske medier.

Gode skadenyheter

Han forventer et spansk lag som vil gå offensivt til verks mot gjestene fra Norge.
– Granada-laget vil trolig gå rett i strupen på oss og legge press på oss fra første stund, sa Moe.
– Jeg har fått sett Granada mot Athletic Bilbao. De er det femte beste hjemmelaget i spansk liga, men vi har stor tro på oss selv. Har vi en maks prestasjon, kan vi dra herfra med et godt utgangspunkt til returkampen, fortsatte Molde-treneren.
Han forklarte også innledningsvis litt om situasjonen i laget som har ligget på treningsleir i Spania den siste tiden. Moe har også fått tilbake tre spillere som var ute mot Hoffenheim.
– Situasjonen er litt som sist, men vi har fått tilbake Martin Bjørnbak, Stian Gregersen som var suspendert og en frisk Eirik Hestad.

Stoppervalg

Med Bjørnbak og Gregersen tilbake er det spenning rundt hvem som blir valgt som midtstoppere torsdag. Birk Risa og Sheriff Sinyan storspilte sist og kan få ny tillit.
Eirik Ulland Andersen, som ble matchvinner med sine to mål i den siste kampen mot Hoffenheim, var også med på onsdagens pressekonferanse.
– Opplevelsen i Hoffenheim var magisk, men vi er sultne på mer, sa han.
(©NTB)
Fotball
Skuffet og frustrert over egen klubb: – Skulle ønske de kunne ha solgt meg
7 TIMER SIDEN
Champions League
Kan tjene over 200 millioner kroner: – Har nok ikke hele Norge i ryggen
10 TIMER SIDEN