– Jeg har satt meg til i ro i stolen min jeg nå. Her har jeg tenkt å sitte en god stund, sier Amahl Pellegrino til Eurosport med om lag fire timer igjen av overgangsvindet.
Der kikket han så vidt på Eurosports Deadline Day-sending, men det var mest de rundt ham som fulgte med. Selv var han over på gaming og Warzone da Eurosport tok kontakt.
Eliteserien
Følges av RBK og Molde – gir klar beskjed om stopperkometen
11 TIMER SIDEN
Han forteller at han har slått seg til ro med at han blir i Norge, i hvert fall ut sesongen.
– Jeg har ikke hørt noe mer nå, og det siste jeg gjorde var å takke nei. I mitt hode skal jeg være her ut sesongen i hvert fall. Å dra nå er ikke i tankene mine akkurat nå, jeg har en kontrakt med KBK som jeg forholder meg til.
Han sier at han vil vurdere et tilbud dersom det skulle dukke opp et, men at han som sagt ser for seg å bli. I Eliteserien har han vist fantastisk form og scoret vanvittige 19 mål på 19 kamper, og stresser ikke med å komme ut.
– Jeg tenker at alt i livet har en mening. Hvis jeg skal ut nå, skal jeg det, men hvis ikke er det ikke min tid. Da må jeg bare fortsette det jeg har gjort og spille min fotball. Presterer jeg godt nok, vil det dukke opp uansett.
– Hvorfor sa du nei?
– Det var ikke riktig for meg og min familie. Det er der det ligger, egentlig. Det er en bra klubb og sånt, men jeg vet at det er en klubb som sliter litt med å gi ut lønninger og den biten. Jeg trenger ikke noe sirkusgreier jeg nå. Jeg er klar for et roligere liv nå.
Dermed passer det fint å sitte i godstolen og spille i Kristiansund.
– Ja, og nå sover dattera også, så nå er det helt chill!
KBK-trener Christian Michelsen var med på telefonen i Eurosports Deadline Day-sending om lag klokken 19:30, altså rundt tre kvarter før Eurosport snakket med Pellegrino på telefonen.
– Status er at nummer 9 fremdeles er i KBK. Det er rykter og signaler om at det er flere klubber som lukter på «Pelle», men foreløpig er det ikke noe konkret, bortsett fra de klubbene som var på forrige uke. Da var ble vi enige sammen med ham at det ikke var riktig. Han er veldig opptatt av å ta vare på familien sin og vil ha trygge omgivelser, sa Michelsen til Eurosport.
Han forteller at KBK er og skal være en selgende klubb dersom situasjonen er riktig, og at de løsningsorienterte dersom rett klubb og totalpakke dukker opp.
– Vi er så godt forberedte som vi kan være, men det er vanskelig å erstatte en slik type spiller. Vi er inneforstått med at det kan skje. Vi tror også at vi har gutter i troppen allerede hvis og så fremt det skulle skje.
– Er det slik at hvis han forsvinner så trykker dere på en knapp og setter i gang noe, eller har dere erstattere internt?
– Vi er faktisk forberedt på begge deler. Den klubben som eventuelt har en spiller som kunne vært interessant vil også prise den spilleren, så det må være samsvar med ut og inn. Det er flott det ordet med skyggelag, men vi er med i timen og har andre gutter vi følger litt med også utenfor Nordmøre, sier Michelsen.
Trolig trenger han altså ikke tenke på å erstatte toppscoreren akkurat i kveld likevel.
Kanskje de heller skal spille Warzone?
Eliteserien
Stølås-exiten bekreftet: – Kom neppe til å få sentral rolle hos oss
13/01/2022 PÅ 15:12
Eliteserien
Kan bli byggeplass: – Ikke sett tegninger eller noen verdens ting
13/01/2022 PÅ 13:12