• Se Stabæks ekstremt viktige kamp mot Rosenborg på discovery+ søndag 17.00!
Fredag kom nyheten om at kommunedirektøren innstilte på alternativ 2C for nytt anlegg i Bærum. Det er det klubben lenge har ønsket og betyr at det innstilles på et nytt anlegg på området hvor dagens stadion ligger. Planen er at den nye arenaen skal ha en kapasitet på 8000 tilskuere.
Saken skal opp i kommunestyret før det er endelig bestemt, men nå ser det altså ut som et politisk flertall endelig er på plass.
Fotball
Husker Eggen som en usnobbete leder: – Tok verdiene sine ut i Europa
EN TIME SIDEN
Stabæk har i mange år jobbet med planer for ny stadion, etter at Telenor Arena-drømmen ble et mareritt.

10 års arbeid

– Nå ser det ut som vi har nådd en ekstremt viktig milepæl for klubben. Ti års arbeid har det vært for å få en beslutning med tanke på nytt stadion. Nå ser det ut til å bli flertall for 2C, som kommunedirektøren innstilte på, og som vi i klubben mener er helt avgjørende. Det er den beste løsningen for klubben, kommunen og alle innbyggerne, sier en storfornøyd Jon Tunold ifølge klubbens egne nettsider.
– Vi er utrolig glade nå. Dette er kjempegode nyheter. Det er virkelig en gledens dag. Nå kan vi endelig se framover og se at vi kan være en klubb som skal være i toppfotballen i mange år, fortsetter Stabæk-sjefen.
Etter at saken har vært oppe i kommunestyret må kommunen begynne en anbudsprosess.
Sett denne?

Stabæk-profilen har satt i gang noe unikt for å heve nivået i garderoben

Fotball
Solbakken om Eggen: – Han påvirket en hel nasjon
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Nils Arne Eggen er død
4 TIMER SIDEN