Som Eurosport.no kunne erfare mandag er Geir André Herrem omsider klar for Bodø/Glimt.
Det bekrefter klubben på sine hjemmesider fredag formiddag.
Eliteserien
Rossbach om vrakingen: – Må finne tilbake formen
6 TIMER SIDEN
Etter det Eurosport.no erfarer har overgangen en totalramme på rundt 700.000 kroner.
Rogalendingen kommer fra Åsane og har skrevet under en kontrakt som strekker seg ut 2019.
På Aspmyra gjenforenes 29-åringen med tidligere Åsane-trener Kjetil Knutsen, en mann han har prestert godt under tidligere.
Det blir veldig bra å spille under Kjetil Knutsen igjen. Vi kjenner hverandre godt, og han vet hva det er jeg står for, så det gleder jeg meg veldig til, sier spissen til klubbens hjemmeside.
Herrem har lenge vært klar på at han ønsker å ta steget opp på Norges øverste nivå etter å ha vært Åsanes toppscorer hver sesong siden han kom til klubben tilbake i 2015.
I tillegg til Knutsen, gjenforenes Herrem også med to tidligere lagkamerater i Bodø i Vegard Leikvoll Moberg og Eirik Wollen Steen.
– Jeg kjenner ikke hele spillergruppa, men jeg kjenner jo noen av dem. Det virker som en tent gruppe som vil opp og fram, så det blir veldig spennende å bli en del av dette laget, sier Herrem.
Det var Knutsen som også hentet Herrem til Åsane under sin tid i klubben.
– Han er en som alltid scorer mye mål, en ekte målgarantist. Herrem komplimenterer Kristian Fardahl Opseth, fordi han er en klassisk bakromsspiss, med god timing i bevegelsene og høy fart. I tillegg er han smart i boksen, akkurat som Fardal Opseth, sier Knutsen.
Herrems første kamp for glimt kan paradoksalt nok komme i Bergen, byen han forlot. Gultrøyene gjester nemlig Brann Stadion søndag.
– Han er med troppen. Så lenge alt går i orden med papirene, så er han med. Hvis det er det vi trenger, så hiver vi ham innpå. Soleklart!, sier Knutsen.
  • Spill Eliteserien Fantasy
Foto: Glimt.no
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
7 TIMER SIDEN
Fotball
Eggen fyller 80 år: Dette er hans beste RBK-minner
8 TIMER SIDEN