Svensken er stadig nærmere å vise seg frem i Manchester United-drakten igjen. Fredag kveld la han ut en tweet hvor han løp på en tredemølle med følgende beskjed:
– Si til José at jeg kommer.
(saken fortsetter under)
Eliteserien
Hyller lagkompisens pasning: – Han valgte plutselig å bli David Beckham
9 TIMER SIDEN
Budskapet var rettet mot Manchester United-manager José Mourinho som nylig tok med 35-åringen i Champions League-troppen.

Mener Zlatan forgiftet Frankrike

Ikke alle er imidlertid like begeistret over svensken. Den tidligere Lille-spilleren Julian Palmieri gir Zlatan stryk i et nytt intervju etter spissens tid i PSG og Frankrike.
– Han forgiftet ligaen, landet og fransk fotball, sier Palmieri til SFR ifølge Expressen.
Franskmannen kan neppe peke på det sportslige i sin knallharde dom. Zlatan endte nemlig opp med hele 38 mål i Ligue 1 for serievinner PSG i 15/16-sesongen, i tillegg til at han noterte seg for 13 målgivende pasninger samme år.
Les også: Bakke med frekt stikk mot gamleklubben

Hyller ferdighetene, men...

Svensken gjorde imidlertid ting utenfor banen som ikke var så populært. Etter å ha tapt mot Bordeaux i den franske ligaen, tordnet angriperen og kalte Frankrike for «et drittland». Zlatan var imidlertid rask med å unnskylde seg i etterkant, men det betyr lite, skal vi tro Palmieri.
– Jeg har aldri sett noen oppføre seg sånn som Ibra gjorde. Jeg synes ingenting om det. Han var den mest pretensiøse spilleren, og det irriterte meg, sier Palmieri.
Mannen bak tordentalen spilte i Bastia mens Zlatan var i PSG. 30-åringen ble blant annet matchvinner mot Zlatans PSG i 2015 etter å ha snudd 0-2 til 4-2. Palmieri er klar på at fotballspilleren Zlatan var unik.
– Han var den beste spilleren i Ligue 1, men han var motbydelig, sier han.
Det hører med til historien at de to har hatt karrierer som har beveget seg i vidt forskjellige retninger. Zlatan skal som kjent tilbake til Manchester United, mens Palmieri for øyeblikket er på klubbjakt etter at han ble ferdig i Lille i sommer.
OBOS-ligaen
NISO reagerer på Blink-uttalelser: – Mest dramatiske i norsk fotballs historie
10 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Kommunen «berger» klubben, men faren er ikke over: – Skal jobbe iherdig
13 TIMER SIDEN