Den tyrkiske storklubben publiserte en uttalelse fra Linnes etter lørdagens ligakamp mot Antalyaspor.
– Dette har vært en akkurat like vanskelig prosess for meg som for alle andre. Omar har vært vennen min i ti år, sier Linnes.
– Jeg tror han vil komme tilbake på banen enda sterkere. Fra nå av spiller vi samtlige kamper for ham, og vi tar samtlige poeng for ham, tilføyer den norske landslagsspilleren.
Eliteserien
Uavgjort mellom far og sønn Espejord: – Drar herfra i fred og fordragelighet
6 TIMER SIDEN
Kampen mot Antalyaspor endte 0-0. Dermed er fortsatt Galatasaray serietoer, kun bak ledende Alanyaspor på målforskjell.
Før kampen dukket det opp en overraskende hilsen til Elabdellaoui. Under oppvarmingen var samtlige Galatasaray- og Antalyaspor-spillere ikledd en t-skjorte med påskriften «Bli frisk snart, Omar». Den var også påtrykket et bilde av nordmannens ansikt.

Bekreftet øyeskade

Tidligere lørdag bekreftet tyrkiske leger at Elabdellaouis syn er påvirket av fyrverkeriskaden. På en pressekonferanse omtalt av det tyrkiske nettstedet Hurriyet kom nordmannens lege med en oppdatering på landslagsprofilens helsetilstand.
– Alt har gått veldig bra så langt, men synet er definitivt påvirket av denne hendelsen. Høyreøyet er litt verre enn det venstre, sa doktor Vedat Kaya.
Legen fortalte at de vurderer enda et inngrep, avhengig av hvordan situasjonen utvikler seg. Klubblege Yener Ince svarte på spørsmål om høyrebacken har andre problemer enn øyet.
– Han har en annengrads forbrenning i ansiktet, men plastiske kirurger sier at de kan behandle det med tilfredsstillende resultater, sa han ifølge trtspor.

Reagerte sterkt

Hurriyet skrev lørdag at Elabdellaouis arbeidsgiver Galatasaray vil gå til søksmål mot en ambulansearbeider som spredte bilder av nordmannen etter at han ble skadd nyttårsaften.
Galatasarays visepresident Abdurrahim Albayrak reagerte sterkt på oppførselen til ambulansearbeideren.
– En ambulanseansatt på stedet tok bilder og delte dem i sosiale medier. Det er synd og skam, sa han etter ulykken – og fortsatte:
– Denne personen (Elabdellaoui) har tre barn, og Galatasaray har 30 millioner fans. Vår venn er elsket av tusenvis av mennesker, familie og venner i dette landet. Hva slags samvittighet ligger bak et slikt bilde? Det er en skam, er det ikke?

Elabdellaoui ønsker ikke søksmål

Nordmannen selv skal ha blitt informert av besøkende på sykehuset fredag både om at bildene var lekket på nett og at klubben hans ville gå til søksmål.
Det hevder Hurriyet at Elabdellaoui selv ikke ønsker.
– Nei, ikke gjør det. Familien hans vil bli skadelidende, skal Elabdellaoui ha sagt.
(©NTB)
Eliteserien
Tangerte klubbrekorden: – Fremtidig landslagskeeper
8 TIMER SIDEN
Eliteserien
Herjet foran 20 000: – Elsker sånne kamper
9 TIMER SIDEN