Den tidligere Molde-kapteinen spilte hele kampen i midtforsvaret, men klarte ikke å hindre en tidlig cupexit for sin nye arbeidsgiver.
Carnejy Antoine ble matchvinner med sitt 1-0-mål på overtid. Da var Toulouse-tilhengerne sendt på port av politiet etter å ha avfyrt bluss og røykbomber som førte til at spillet måtte avbrytes i ti minutter.
Tapet var klubbens tiende på rad i ulike turneringer og medførte at trener Antoine Kombouaré fikk sparken. Laget ligger sist i Ligue 1 etter halvspilt sesong.
Fotball
Massivt frafall i breddefotballen: – Må se oss selv i speilet
EN TIME SIDEN
Tittelforsvarer Rennes måtte ha straffespark for å slå ut Amiens, som har Haitam Aleesami i laget. Den norske landslagsbacken scoret på sitt straffespark etter 120 målløse minutter, men Rennes vant 5–4.

Dro 900 mil

Saint-Pierroise hadde en lang reise til lørdagens cupkamp, men lot seg ikke prege av det og det ble en sjelden cupbombe med 2–1 over Chamois Niort.
Ingen av lagene har store navn internasjonalt, men det er ikke hver dag et amatørlag fra øya Réunion i Indiahavet slår ut et 2.-divisjonslag i den franske cupen.
Om lag 100 tilhengere hadde reist med Saint-Pierroise de drøyt 9000 kilometerne til Niort, som er tolv mil nord for Bordeaux. De kunne juble for seier etter scoringer av Gerard Hubert og Ryan Ponti.

Første gang

Det var første gang et lag fra Réunion hadde tatt seg til cupspillet i den franske cupen, og nå er laget i 16-delsfinale. Der kan motstander bli lag som Bordeaux eller Marseille, som er i samme regionale(!) del av trekningen.
Lag fra de oversjøiske områdene Guadeloupe, Fransk Guiana, Martinique, Mayotte, Ny-Caledonia, Tahiti, Réunion, Saint-Martin, Saint-Pierre og Miquelon får melde seg på i den franske cupen, men tidligere var Le Geldar fra Guiana eneste lag som hadde tatt seg helt til cupspillet der de store lagene går inn i turneringen.
(©NTB)
Sett denne?

Gabrielsen om RBK-problemene: – Det traff meg

Eliteserien
Ønsker ikke å fortsette som hovedtrener etter sesongen
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Misførnøyd med Lyns form: – Var ikke dette jeg satte inn aksjer for
5 TIMER SIDEN