Nicklas Bendtners tjenester skal være ønsket i Beijing Guoan.
Det kinesiske overgangsvinduet stenger onsdag kveld og klubben skal være svært interessert i å sikre seg spissen tjenester, skriver Ekstra Bladet.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann stormer videre
2 TIMER SIDEN

Frister med millioner

Klubben ledes av tyskeren Roger Schmidt som ser for seg dansken som en sentral brikke i å skyte dem tilbake på toppen av tronen i Kina. Avisen skriver at han trolig kan ende opp med en månedslønn på to millioner kroner etter skatt. En solid lønnsøkning.
Klubben skal også friste Rosenborg med en fet overgangssum. Trønderne er lite snakkesalig om Bendtners fremtid.
– Jeg kommenterer ikke rykter om overganger, sier Ivar Koteng, styreleder i Rosenborg, til VG.
Saken fortsetter under videoen:

Posisjonerte seg for Bendtner-salg

Bendtner fant virkelig formen og spillegleden igjen i Rosenborg i fjor der han ble toppscorer i Eliteserien, og redebuterte på det danske landslaget.
Rosenborg hentet hjem Alexander Søderlund tidligere i vinter. Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal tror klubben posisjonerte seg for et eventuelt Bendtner-salg enten i vinter eller til sommeren.
– Det er ikke unaturlig at de styrker troppen på den posisjonen. Spesielt om usikkerheten om Bendtner forsvinner nå eller til sommeren. Med Søderlund får du inn et bredere register. Han bøttet inn mål sist han var i Rosenborg og er landslagsspiss. Det er ikke ulogisk at de sikrer seg ham for å komme i forkjøpet av et eventuelt salg av Bendtner, sa Rekdal til Eurosport.no da.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Debut-scoring sikret Sogndal-seier
2 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Tverrliggeren hindret Bryne-seier mot Blink
2 TIMER SIDEN