Red Bull Salzburg skriver torsdag på sine nettsider at Fredrik Gulbrandsen ikke blir med videre. Spissen hadde kontrakt ut sesongen, og den blir nå ikke fornyet.
Klubben skriver at det ikke ligger noen dramatikk i avgjørelsen, og at det var en felles beslutning av både klubb og spiller.
OBOS-ligaen
«Bummen» nekter å sette målsettinger: – Fokuset er blitt for stort
9 TIMER SIDEN
26-åringen kom til Salzburg fra Molde i 2016. Han har vunnet både serien og cupen med klubben.
Saken fortsetter under videoen
Sportssjef Christoph Freund sier at Gulbrandsen vil bli savnet.
– Fredrik har bestemt seg for å fortsette sin karriere i en annen klubb. Han har levert svært godt for oss de to siste årene, men vil gjerne se på mulighetene sine for å utvikle seg videre i et nytt miljø. Vi ønsker ham det aller beste og all mulig sportslig suksess. Vi vil huske ham både som en fin person og en god spiller, sier sportsdirektør Christoph Freund til klubbens nettsider.
Fredrik Gulbrandsen rakk å notere seg for 106 kamper for klubben og totalt 47 målpoeng, fordelt på 31 scoringer og 16 assist.
Hvor veien går videre for spissen er ennå uklart, men tidligere denne måneden ble det spekulert i at Fenerbache ville firedoble lønnen til nordmannen.
Det var den tyrkiske avisen Aksam som meldte at Istanbul-klubben er på jakt etter forsterkninger og at Gulbrandsen var en mulig signering.
Fotball
Oppløftende nyheter om Ull/Kisa-talent etter stygt fall
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Henter talent fra Ull/Kisa: – En spiller med X-faktor
13 TIMER SIDEN