• Se Barcelona og Real Madrid i den spanske supercupen, onsdag og torsdag på Discovery+. Sikre deg tilgang her!
Tross en allerede tettpakket terminliste, gjennomføres supercupen med semifinaler og finale denne uken. Den er riktig nok flyttet hjem til Spania fra Saudi-Arabia og gjennomføres i Andalucia.
Barcelona møter Real Sociedad i den første semifinalen i Córdoba onsdag, mens Real Madrid møter Athletic Bilbao i Málaga torsdag. Finalen spilles søndag i Sevilla.
Champions League
Skår i gleden etter Europa-avansement
4 MINUTTER SIDEN
Etter at snøstormen Filomena tvang Real Madrid-laget til å tilbringe tre netter i Pamplona i forbindelse med helgens målløse oppgjør med Osasuna, reiste troppen rett til Málaga der Ødegaard og lagkameratene har forberedt seg siden mandag.
– Dette var ikke en fotballkamp. Forholdene tillot det ikke, sa trener Zinédine Zidane etter lørdagens kamp. Både han og spillerne var kritiske til at kampen ble gjennomført.
På klubbens nettsted er det bilder av trening i Málaga under langt gunstigere forhold, med Ødegaard svært involvert. I Madrid var skolene stengt mandag på grunn av snøværet.
Seriemester Real Madrid og toer Barcelona deltar i supercupen sammen med cupfinalistene Athletic Bilbao og Real Sociedad. Ødegaard hjalp i fjor Real Sociedad til å slå Real Madrid i semifinalen, men cupfinalen er ennå ikke spilt. Det skjer først i april.
Med seier i semifinalen kan Ødegaard få et gjensyn med gamle lagkamerater i supercupens finale søndag. Andre topplag i Spania spiller cup i helgen, mens supercupdeltakernes cupkamper spilles onsdag og torsdag neste uke.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Henter nordmann fra Feyenoord
17 MINUTTER SIDEN
OBOS-ligaen
Flere profiler på flyttefot: Dette er de bekreftede overgangene i OBOS-ligaen
6 TIMER SIDEN