Madley har den siste sesongen dømt norsk fotball, for det meste i 3. og 4. divisjon. Før den nye sesongen er han flyttet opp til 2. divisjon, men det er langt fra nivået han er vant til. Fra 2013 til 2018 dømte han 91 kamper i engelsk eliteserie og var på vei mot de helt store kampene.
Madley ble imidlertid utestengt i 2018 av den engelske dommerforeningen (PGMOL). Årsaken var at han sendte en video av en funksjonshemmet person til en bekjent hvor han hadde lagt til en lite passende kommentar. Videoen havnet på sosiale medier.
– Mens jeg satt i bilen kom en person forbi som hadde store problemer med å gå. Til min skam tok jeg en 6 sekunders video, sendte den til en venn jeg stolte på og la til kommentaren «i år har jeg sjansen til å vinne løpet», forklarte Madley i en blogg nyttårsaften.
Eliteserien
Klubbnomaden på plass i sin ellevte klubb på tolv år
2 TIMER SIDEN
Bakgrunnen var idrettsdagen på datterens skole, der han hadde avslått å delta i et kappløp mellom foreldre og fått høre at han var redd for å tape. Dessuten hadde tidligere dommer Mark Halsey skrevet i en avis at Madley gjorde feil på banen fordi han var overvektig.
(©NTB)
Les også: Vender hjem til RBK: – Andre klubber var også frampå

Tror denne spilleren får sitt gjennombrudd i Eliteserien 2020

Indre Bane
Eksperten forsvarer Layouni: – Jeg er enig med han
4 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Ferdig etter sesongen – tror denne mannen tar over
9 TIMER SIDEN