Svensken kom fra Elverum i sommer og har spilt fire kamper og har fått to nettkjenninger for klubben.
Nå har han fått ny tillit av klubben og har signert en kontrakt med Glimt som trekker seg ut sesongen 2018 og har en opsjon på to nye år. Det skriver klubben på sine nettsider.
– Det kjennes bra. Jeg har virkelig kommet i gang igjen denne høsten og jeg har utviklet meg allerede på de månedene jeg har vært her. Det kjennes bra for fremtiden, sier han til glimt.no.
Eliteserien
Odd-duo mest sannsynlig klar for helgens kamp
2 TIMER SIDEN
Det gjenstår fire kamper i årets Obos-liga, men allerede i kampen mot Florø forrige runde sikret laget fra nord seg Eliteserieplass neste sesong. I 4-1-seieren stod Layouni for en av bodøværingenes fire mål.
– Neste år blir spennende og det blir veldig bra. Det blir så klart tøffere, men jeg skal være en maskin neste år. Nå får jeg en helt sesongoppkjøring sammen med laget, og det blir utrolig gøy.
Aasmund Bjørkan har skrytt av Layounis ekstreme fart og teknikk. Nå gleder han seg over å ha med den tidligere Elverum-spilleren til Eliteserien.
– Amor har et råmateriale som er utrolig spennende. Etterhvert som han tilpasser seg våre treningsmengder og blir bedre trent kan han få ut det som han har i seg, og det er det vi har sett i de siste kampene. Kroppen hans absorberer nivået og treningene, sier Bjørkan.
Fotball
– Noe av det største denne klubben har gjort
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Utestenger supporter etter rasistiske tilrop – roser Vikinghordene
4 TIMER SIDEN