• OBOS-spesial: Følg nest siste runde av OBOS-ligaen fra klokken 15.30 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang
Mats Solheim (31) spiller sin siste kamp i Hammarby lørdag. Det melder den svenske avisen Expressen.
Kontrakten til nordmannen går ut etter sesongen og blir ikke forlenget. Ifølge avisen vender han hjem til Norge på grunn av familien, men hvor 31-åringen fortsetter karrieren er ennå ikke klart.
OBOS-ligaen
«Bummen» nekter å sette målsettinger: – Fokuset er blitt for stort
9 TIMER SIDEN
Hammarby har ikke lagt skjul på at de ønsker å forlenge med kontrakten med Solheim, og har fortsatt et lite håp på å kunne finne en løsning.
Lørdag spilles den siste runden av Allsvenskan. Djurgården er i førersetet på å vinne gullet og står med 65 poeng før det hele skal avgjøres. Bak ligger Uwe Röslers Malmö og Hammarby, og lurer. De to lagene har 62 poeng, men Malmö har bedre målforskjell. Skal Hammarby vinne gull må Häcken slås med samt at de må få ett mål mer enn Malmö. Samtidig må Djurgården tape borte mot IFK Norrköping som innhar 5. plassen.
Gullkampen er derfor åpen før siste runde og Solheim kan avslutte med gull i Sverige.
Solheim spilte i Sogndal mellom 2006 og 2011 før han gikk til Kalmar i Sverige. Der spilte han frem til mars 2015 før han ble gjenforent med Nanne Bergstrand i Hammarby. Der har han spilt 117 kamper og er blitt en av klubbens større profiler.
  • OBOS-spesial: Følg nest siste runde av OBOS-ligaen fra klokken 15.30 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Fotball
Oppløftende nyheter om Ull/Kisa-talent etter stygt fall
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Henter talent fra Ull/Kisa: – En spiller med X-faktor
13 TIMER SIDEN