Dette var andre helg på rad med poengtap for United, som før det hadde en god periode med seire mot både Tottenham og Manchester City. Tapet søndag kom etter en kjempeblunder av keeper David de Gea og en straffescoring.
De Gea skulle bare plukke ned et slapt skudd fra vertenes Ismaïla Sarr, men glapp istedenfor ballen mellom hendene og inn i eget nett fire minutter etter pause. Like etter gjorde Aaron Wan-Bissaka en klønete sklitakling i eget felt, som resulterte i straffe og mål for Watford og Troy Deeney.
Da endte det med et flaut 0-2 tap for Solskjær. Nok en gang sa det stopp i møte mot et antatt svakere lag. United tapte for første gang i ligaen siden 2. november mot Bournemouth og må tilbringe julaften på 8.-plass.
Eliteserien
Se Eggen-feiringen her
7 TIMER SIDEN

Tam først omgang

Manchester United har slitt med å skape sjanser mot bunnlag som ligger lavt, og dette var også tilfellet mot et Watford som lå lavt og satset på kontringer.
Det var ikke et eneste skudd på mål fra noen av lagene i en første omgang med få sjanser. Den ene store sjansen som kom fikk Jesse Lingard, men United-spilleren lobbet over alene med keeper. Lingard har fortsatt ikke scoret i ligaen i 2019.

Pogba tilbake

Oppladningen til kampen var heller ikke ideell for Manchester-laget, som satt fast i trafikken og ankom Vicarage Road kun en time før kampstart. Først ut var en av Solskjærs assistenter, Martyn Pert, som fikk avlevert lagoppstillingen i tide.
Da ble det klart at Paul Pogba var tilbake på benken for de røde djevlene. Franskmannen pådro seg en ankelskade mot Southampton 31. august og har ikke vært på banen siden kampen mot Arsenal 30. september.
– Han er i god form, føler seg bra og det er ingen problemer med ankelen. Forhåpentligvis får vi se det beste av Paul de neste månedene, sa Solskjær til Sky Sports før kampen.
Pogba kom inn etter 64 minutter på stillingen 0-2, men klarte ikke å sette nevneverdig preg på kampen. Han fikk et skudd på mål ti minutter før slutt, men Manchester United kom ikke nærmere og Watford sikret inn sin andre seier for sesongen.
(©NTB)
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
Måtte kjempe for poengene: – Heldigvis får vi betalt som fortjent
7 TIMER SIDEN