Philip Zinckernagel er nemlig klar for Nottingham Forest. Det ble bekreftet av den engelske klubben lørdag ettermiddag.
Dansken har skrevet under på en ettårig låneavtale for Forest, som for øvrig trenes av tidligere Newcastle- og Norwich-manager Chris Hughton.
OBOS-ligaen
KFUM-spiller hentes inn i U21-troppen: – Det er utrolig stort
2 TIMER SIDEN
Zinckernagel ble presentert som Watford-spiller 1. januar, midtveis i 2020/2021-sesongen. På 21 kamper rakk 26-åringen å scoret ett mål for «The Hornets», og rakk dermed å bli med på opprykket til Premier League.
Men noe Premier League-fotball blir det derimot ikke i denne omgang for Zinckernagel, for nå skal han igjen få muligheten til å vise seg fram på Englands nest øverste nivå.
– Jeg har kommet hit for å spille og for å hjelpe klubben til å nå målene sine. Championship er den tøffeste ligaen i verden, og jeg ser fram til å spille foran det beste publikummet i ligaen, sier dansken til sin nye klubb.
Nottingham Forest regnes som verdens tredje eldste fotballklubb. De rødkledde fra Nottingham har flere trofeer å vise til, deriblant UEFA Super Cup i 1979 – det som nå heter Champions League.
I 2020 passerte Philip Zinckernagel RBK-legende Harald Martin Brattbakk i antall måplpoeng i løpet av en sesong. Den gamle rekorden til Brattbakk lå på 36 poeng, mens Zinckernagel leverte 37 målpoeng for Glimt i 2020.
Dansken slo også Veigar Páll Gunnarssons rekord i antall målgivende pasninger i løpet av en sesong, med 18. Rekorden til den tidligere Stabæk-spilleren lå på 17 fra 2007-sesongen.

Her møtes far og sønn for første gang etter OL-gullet

UEFA Nations League
Solbakken har ikke tatt keeperavgjørelse – frykter Serbia-trio
5 TIMER SIDEN
Fotball
Håper å få med stjernespissen i nøkkeloppgjøret mot Norge
5 TIMER SIDEN