Manchester City-spiller Colin Rösler, sønn av trenerprofilen Uwe Rösler, og Liverpools Edvard Sandvik Tagseth var to av navnene som sto på Halles liste. Sistnevnte er riktig nok ferdig i Liverpool, og har den siste tiden trent med Rosenborg.
I troppen var også Leipzig-spiller Noah Holm og Nøtterøy-gutten Jakob Maslø Dunsby som til daglig spiller i finske Helsingfors.
Fotball
Endelig spilleklar etter fyrverkeriulykken: – Han har det helt fantastisk
2 TIMER SIDEN
Med var naturlig nok også den målfarlige Sarpsborg-spissen Jørgen Strand Larsen.
– Det har vært vanskelig å ta ut en endelig EM-tropp. Det var hard kamp om flere plasser, men vi er trygge på at vi har satt sammen den rette troppen til å representere Norge. Vi gleder oss veldig, dette mesterskapet er en flott mulighet til å vise seg fram både for enkeltspillerne, laget og Norge, sier landslagstrener Halle.
G19-EM arrangeres i Armenia i perioden 14. til 27. juli. Norge er i gruppe med Tsjekkia, Irland og Frankrike.
– Vi er optimistiske med tanke på hvordan vi presterte i eliterunden. Der slo vi ut svært tøffe motstandere, og hvis vi klarer å gjenskape det vi leverte der, har vi absolutt en mulighet til å nå semifinalene. Og da kan alt skje, sier Halle.
Slik ser den norske troppen ut:
Mads Hedenstad Christiansen (Lillestrøm), Kristoffer Klaesson (Vålerenga), Erik Tobias Sandberg (Lillestrøm), Colin Rösler (Manchester City), Sebastian Jarl (Sarpsborg 08), Edvard Sandvik Tagseth (Liverpool), Halldor Stenevik (Strømsgodset), Mikael Tørset Johnsen (Rosenborg), Mikael Ugland (Start), Johan Hove (Strømsgodset), Markus Solbakken (HamKam), Joshua Kitolano (Odd), Jørgen Strand Larsen (Sarpsborg 08), Marcus Holmgren Pedersen (Tromsø), Elias Hagen (Grorud), Erik Botheim (Rosenborg), Philip Slørdahl (Lillestrøm) og Jonas Fredriksen (Sogndal).
Eliteserien
KBK-helt klar for ny klubb: – Det kjennes spennende
16 TIMER SIDEN
Premier League
Klubben bekrefter: Hodgson blir Kings nye trener
18 TIMER SIDEN