Vålerenga - Stabæk 1-1:
Det ble kontroversielt da Bård Finne gikk i bakken innenfor sekstenmeteren rett før slutt i duell med Stabæk-keeper Mande Sayouba. Dommer Kai Erik Steen var sikker i sin sak og dømte straffe til hjemmelaget. Ghayas Zahid var sikker fra ellevemetersmerke og reddet ett poeng for Vålerenga.
Etter kampen skjønte keeperen lite av avgjørelsen. Keeperen mener at han treffer ballen før han treffer mannen og at det ikke skulle vært straffe.
Eliteserien
Sportssjef og hovedtrener bekreftet: Forlater NFF for Odd-jobben
9 TIMER SIDEN
– Jeg synes det var en veldig dårlig avgjørelse, forteller Sayouba til Eurosport.
Se situasjonen. Saken fortsetter under videoen.

– Den er småbillig

Finne har forståelse for keeperens synspunkt og synes det var et litt enkelt straffespark.
– Jeg kan forstå frustrasjonen. Han treffer foten, men den er småbillig, forteller Finne til Eurosport.
Likevel står dommer Kai Erik Steen på at avgjørelsen var riktig. Spesielt etter at Eurosport viser han situasjonen igjen.
– Jeg ser at keeperen kommer ut med en fot og treffer ankelen til Vålerengas angrepsspiller på en hensynsløs måte. Da er det straffe og gult kort, forteller Steen til Eurosport.

Rekdal snur: – Jeg ristet på hodet, men det er et riktig straffespark

Eurosports fotballekspert forstod lite da han så situasjonen under Fotball Direkte. Da var han klar på at det var en håpløs avgjørelse, men etter å ha sett situasjonen igjen snur Rekdal og er enig med Steen.
– Vi satt her tidligere i kveld og synes at det var et latterlig billig straffespark, men når vi fant andre bilder er vi helt enig med Kai Erik Steen. Sayouba kommer hensynsløst inn, med knottene ut og treffer Finne i ankelen. Soleklart farlig spill. Gult kort og straffespark, forteller Rekdal, og fortsetter:
– En fantastisk god avgjørelse av Steen. Jeg satt og ristet på hodet, men det er et riktig straffespark.
Men Rekdal er uenig i en annen avgjørelse Steen hadde tok under kampen. Da Moussa Njie gikk overende i en duell med Robin Lundström blåste ikke Steen straffe. Det skulle det ha vært ifølge fotballeksperten og mener den er helt lik situasjonen som førte til at Sarpsborg 08-spilleren Sigurd Rosted ble utvist på Nadderud tidligere denne sesongen.
– Hvis du skal følge det som ble dømt på Nadderud er det straffespark og rødt kort, sier Rekdal.
Premier League
Kings trener fikk sparken i Watford
10 TIMER SIDEN
Fotball
Koronakaos for tidligere Brann-keeper: Historisk sluttspill med utespiller i mål
11 TIMER SIDEN