Tidligere Bodø/Glimt-spiller Thomas Drage står nå uten klubb, og denne uken skal han trene med Fredrikstad FK. Det var Avisa Nordland som omtalte saken først.
– Jeg ser litt etter ting som er interessant, og da er FFK en av de klubbene som kan være interessant for meg, sier Drage til Eurosport.no mandag.
OBOS-ligaen
Ville først ikke ta i klubben – brøt tapsrekken på første forsøk
3 TIMER SIDEN
– Det er en stor klubb i norsk fotball, og det kan være interessant å være med å bygge de opp igjen, legger han til.
Forrige uke kunne sportslig leder i Glimt, Aasmuns Bjørkan bekrefte at det var flere spillere som ikke fikk tilbud om ny kontrakt, deriblant Drage.
– Hos oss som hos alle andre er det en totalkabal i forhold til økonomi og de posisjonene vi ønsker å forsterke oss i, sa Bjørkan til Eurosport.
Drage kom til klubben i mars 2016, etter å ha spilt for den svenske klubben Falkenberg. Han har også spilt for Varbergs BoIS, Sogndal og Tromsø. Han bekrefter at det er interesse fra andre klubber.
– Det er andre klubber som er interessert, uten at jeg kan si hvem det er. Men det finnes muligheter for å spille på høyere nivå, sier han.
Han presiserer at han ikke er på prøvespill hos FFK, men at han skal bruke uken til å se litt hvordan de jobber.
– Å spille i 2. divisjon er ikke det jeg har mest lyst til akkurat nå, men FFK er en stor by og klubb som har mye potensiale. Langsiktig så kan det være spennende, sier han.
Sett denne?
OBOS-ligaen
Passerte Aalesund på tabellen etter snuoperasjon
3 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Eriksen-magi da HamKam tok ytterligere steg mot Eliteserien: – For en mann!
3 TIMER SIDEN