U21-landslagssjef Leif Gunnar Smerud tok tirsdag ut landslagstroppen til U21-landslaget. Der var Erik Botheim inne fra forrige gang, og stortalentet Andreas Schjelderup ble sendt ned på G19-laget. I tillegg var Colin Røsler inne etter å ha levert varene for U20-landslaget.
– Colin Røsler gjorde det bra for U20-laget vårt og fortjener en sjanse på vårt lag, sa Smerud på tirsdagens pressekonferanse.
Eliteserien
Kamp mot klokka – håper å få Samuelsen klar til RBK-kampen
4 TIMER SIDEN
Mads Hedenstad Christiansen er et fast innslag i den norske U21-troppen, men han er ute med en brukket hånd. Da får Klaesson besøk av OBOS-keeper Oliver Petersen og RBKs tredjekeeper Sander Tangvik.

Her er troppen

Keepere: Kristoffer Klaesson (Leeds), Oliver Petersen (Grorud), Sander Tangvik (Rosenborg).
Forsvar: Jesper Daland (Cercle Brugge), Colin Rösler (NAC Breda), Ole Martin Kolskogen (Brann), Henrik Heggheim (Brøndby), Sebastian Sebulonsen (Viking), Robin Dahl Østrøm (Odense), Fredrik Oppegård (PSV Eindhoven)
Midtbane: Halldor Stenevik (Strømsgodset), Sivert Mannsverk (Molde), Johan Hove (Strømsgodset), Kristoffer Askildsen (Sampdoria), Joshua Kitolano (Odd), Håkon Evjen (AZ Alkmaar), Osame Sahraoui (Vålerenga), Martin Palumbo (Juventus), Tobias Christensen (Vålerenga)
Angrep: Jørgen Strand Larsen (Groeningen), Noah Holm (Rosenborg), Emil Konradsen Ceïde (Rosenborg), Erik Botheim (Bodø/Glimt).

Tok affære mot Estland

Under uttaket til U21-troppen fortalte landslagssjef Leif-Gunnar Smerud om hva som skjedde da deres kamp mot Estland ikke startet til normert tid. Grunnen var at banen ikke var vannet. Rogalendingen gikk ikke med på unnskyldningene til estlendingene.
– De sa at de hadde problemer med vanningsanlegget, og at det ikke gikk an å overstyre. Det trodde jeg ikke noe på, så jeg gikk inn og sjekket. Det hadde nok ikke regnet med, sier U21-trener Smerud.
Han forteller at avtalen med Estland var at banen skulle vannest, og at tankene hans gikk til det han trodde var en svunnen tid.
– Jeg tenkte at dette var et triks man kunne brukt før i tiden, men ikke nå. Banen kommer til å være vannet i Drammen, sa Smerud videre på pressekonferansen.
Eliteserien
VIF-spilleren nærmer seg retur – roser lagkameratens «vikarjobb»
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
– Jeg har et ganske klart mål om å rekke derbyet mot Lillestrøm
7 TIMER SIDEN