Bodø/Glimt - Zorya Luhansk 3-1 (0-0)
Bodø/Glimt kom ut i hundre etter hvilen på Aspmyra og så ut som på sitt beste fra fjoråret. En drømmestart på andre omgang sørget for seier og tre poeng i Conference League-åpningen. Ulrik Saltnes, Ola Solbakken og Amahl Pellegrino hadde alle satt ballen i nettet før kvarteret var spilt i andre omgang.
VM
FIFA: Mållinjeteknologi godkjente Japans omdiskuterte vinnermål mot Spania
4 TIMER SIDEN
– Det var en start på omgangen som gir håp for Bodø/Glimt i dette gruppespillet, sa Viasat-kommentator Roar Stokke etter noen magiske minutter i nord.
– Det er et lag som gir store avstander hvis vi er rolige nok og går i de rette rommene. Det er vi betraktelig mye bedre i andre omgang. Da straffer vi dem hardt og brutalt, sa Kjetil Knutsen til Viasat etter seieren.

Ut i hundre

Bodø/Glimt startet i forrykende tempo også i første, og før det var spilt kvarteret hadde både Amahl Pellegrino, Solbakken og Saltnes vært framme på småfarlige visitter.
Zorya kom mer med i kampen og var på høyde med Glimt utover i omgangen. Men ingen av lagene fikk uttelling på sjansene, og dermed gikk de til pause på 0-0 i Bodø.
Og andre omgang startet nøyaktig som den første. Pellegrino satte på turboen og kom seg løs på venstrekanten. Denne gangen fikk han avsluttet, men det endte med hjørnespark.
Les også: Peker på forskjeller mellom Knutsens og Eggens 4-3-3
Og så skulle det bli ordentlig moro i Bodø. Saltnes raget i lufta og stanget hjørnesparket rett i nettet. Og før jubelen hadde stilnet på Aspmyra var det jammen 2-0. Flotte kombinasjoner sørget for at Solbakken fikk muligheten inne i sekstenmeteren. Han tok med seg ballen noen meter inn i boksen og banket den kontant og høyt midt i mål.
Kvarteret ut i omgangen var det Pellegrino sin tur. En lekkerbisken av de sjeldne ble servert Glimt-publikummet denne onsdagskvelden. Pellegrino så at keeper sto på halvdistanse, og fra skrått hold ute til venstre lobbet perfekt inn 3-0.
– Spinnvilt, meldte Stokke fra kommentatorplass.
Glimt gjorde flere bytter mot slutten og kom litt ut av rytmen de siste minuttene. Zorya fikk sjansen på et Glimt-lag som sto høyt, og alene med keeper reduserte ukrainerne ved Artem Hromov.
Dermed endte det 3-1 i Bodø.

Mourinho-seier

Roma og CSKA Sofia er de to resterende lagene i Glimts gruppe. Kun vinneren er garantert plass i gruppespillet, mens lag nummer to må spille kvalifisering.
Jose Mourinhos Roma tok tre poeng etter 5-1-seier hjemme mot CSKA i onsdagens kamp. Mens Amahl Pellegrino herjet i Bodø herjet Lorenzo Pellegrini i Roma. Kapteinen fra den evige stat scoret to og sikret en oppskriftsmessig seier.
Dermed leder Roma gruppa foran Glimt på målforskjell.
Sett denne?

Rekdal om nivået i Norge, mentalitet og Drillo: – Vi lo jo av Egil, men ...

Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
8 TIMER SIDEN
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
8 TIMER SIDEN