Det bekrefter klubben på sin hjemmeside, og skriver følgende:
«Vår nye hovedtrener Dag-Eilev Fagermo ønsker nå et mer kompakt og tverrfaglig trenerteam, med bare en assistenttrener med hovedansvar for fotball, og så fylle på med andre spesialistfunksjoner.»
Eliteserien
Tidligere Juventus-talent klart for Brann
2 TIMER SIDEN
  • LES OGSÅ: externalOppkjøringslaget: Disse elleve har imponert mest så langt i vinterhttps://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/oppkjoringslaget-disse-elleve-har-imponert-mest-sa-langt-i-vinter_sto7681745/story.shtmlNone
Johannes Moesgaard har vært i Vålerenga i 14 år, og har vært med på å utvikle spillere som Sander Berge, Ghayas Zahid og Ivan Näsberg.
– Det er trist å forlate en klubb man er blitt så glad i, men dette er en del av fotballivet. Jeg har hatt fantastiske år og blitt glad i mange mennesker i klubben. Nå handler det om å se etter nye muligheter, og kanskje dukker jeg også opp på Valle igjen i fremtiden, sier han til klubbens hjemmeside.
Etter at Fagermo tok over Vålerenga har det skjedd store forandringer i støtteapparatet. Fra før av er det blitt klart at assistenttrener Haakon Lunov har sluttet, mens speider Lars Tjærnås og klubben var enige om å avslutte samarbeidet. Inn dørene på Valle har Kenneth Dokken og Moa Dajani kommet.
  • Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Dplay + Sport.

Fagermos drøm, Brann-trøbbel og RBK-duell

Eliteserien
Godset-juvelen skrev ny kontrakt: – Går en lys fremtid i møte
15 TIMER SIDEN
Joacims blogg
En «no-brainer» – men nå må de legge vekk Eggen-sammenligningen
16 TIMER SIDEN