Zlatko Tripic må ut på klubbjakt. Ifølge Fædrelandsvennen er han ferdig i den moldovske klubben Sheriff, klubben han kom til i sommer.
25-åringen, som tidligere har spilt for Start og Molde i Norge, legger ikke skjul på at det var et tøft i klubben. Nå er kontrakten terminert etter å ha kommet til enighet om en sluttavtale.
Eliteserien
Se høydepunktene: Lehne Olsen herjet med Odd
9 TIMER SIDEN
– Jeg har trivdes bra, og fikk mye tillit i starten. Så fikk jeg en strekkskade som holdt meg utenfor en stund. Laget gjorde bra og det var vanskelig å spille seg inn. Klubben hadde ikke bruk for meg lenger, sier Tripic til avisen.
Nå kan det tyde på at han vender hjem til Norge. Tripic er ikke avvisende til tanken. Gamleklubben Molde skal ha vist interesse. Det samme skal Vålerenga og Viking ha gjort. Sistnevnte klubb skal 25-åringen ha trent med i vinter. Siddisene skal ha skissert et tilbud til spilleren.
– Klubben har ikke ressurser til å hente mange klassespillere, og vi har allerede en god tropp, men det hadde vært utrolig spennende for oss å få inn en som Zlatko, sier Viking-trener Bjarne Berntsen.
Tidligere har Tripic spilt for Greuther Fürth.
Eliteserien
Se høydepunktene: Strand Nilsen sikrer hjemmeseier på slutten
9 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Sogndal med borteseier mot Grorud
10 TIMER SIDEN