Det melder klubben på sin hjemmeside onsdag.
Reis Greenidge skal de neste to sesongen spille for Arendal Fotball i PostNord-ligaen. Arendal-trener Steinar Pedersen er fornøyd med å få på plass den engelske midtstopperen.
OBOS-ligaen
Målthriller da Ranheim og Aalesund delte poengene
5 TIMER SIDEN
– Han er fortsatt relativt ung, samtidig som han har lang erfaring fra ulike klubber både i England og Norge. I tillegg til å være dominant i lufta med sine 198 cm, så er han også ekstremt rask og venstrebeint. Det betyr at han bidrar til å gi oss god dekning i forsvaret - og det gir oss også muligheter for å spille med ulike forsvarsformasjoner den kommende sesongen, sier Arendal-trener Steinar Pedersen til klubbens hjemmeside.
23-åringen kom til Sogndal sommeren 2017, men har før det spilt for en rekke engelsk klubber. Han har en fortid med West Bromwich sitt U23-lag, med et lån i Port Vale. Før han gikk til Ebbsfleet United i 2016, med et lån til Hemel FC.
Eurosports OBOS-kommentator Amund Lutnæs tror han gjorde lurt i å gå til Arendal.
– Det er en stor og sterk spiller. Han er duellsterk spiller som har blitt brukt både som midtstopper og back i Sogndal. Men han har kommet langt bak i rekken på stopperplass i Sogndal, og siden de hentet inn Antonijevic fra Lillestrøm så tenker jeg at ble han overflødig. Også hadde han bare kontakt ut 2019, sier Lutnæs.
– Det var egentlig ganske ventet at han kom til å forsvinne. Det var forventet at de skulle slippe han når de henter Antonijevic, legger han til.
– Tror du han vil passe godt inn i Arendal?
– Ja, det vil jeg absolutt tro. Det er en solid signering og de kommer til å ha god bruk for han.
I 2018-sesongen slet han mye med skader, men fikk ni kamper for Sogndal.
Sett denne?
OBOS-ligaen
De lokale heltene sendte Start ut av nedrykkssumpen
6 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Kontroversiell straffesituasjon da Jerv snublet mot Ull/Kisa
6 TIMER SIDEN