Solbakkens lag ledet 2–0 etter det første kvarteret i Parken, men i løpet av noen få minutter sto det 2–2 før halvtimen var spilt.
Pieros Sotiriou og Benjamin Verbic scoret målene for FCK, mens Filip Novak og Rasmus Nissen hjalp gjestene med å komme à jour igjen.
Eliteserien
Sportssjef og hovedtrener bekreftet: Forlater NFF for Odd-jobben
9 TIMER SIDEN
Kampen virket avgjort da Verbic og Zeca gjorde hver sin scoring mellom det 60. og 63. minutt. Det ble imidlertid spenning igjen da Nicolaj Thomsen satte ballen i eget nett på tampen.
FCK-trener Ståle Solbakken fant overraskende plass til både forsvarsspilleren Denis Vavro og midtbanespilleren Carlos Zeca i sin startoppstilling søndag. Begge fikk sin debut for klubben.
– Vi valgte å smågamble litt og kastet de nye spillerne ut i kamp. Jeg trengte folk som ville vinne, og folk som vil dø for laget, sa Solbakken etter på – og la til:
– Jeg synes begge gjorde en flott kamp. Zeca var outstanding, og Vavro gjorde det bra med tanke på at han bare har spilt i mitt defensive system i tre treninger.
Alexander Sørloth har scoret bra med mål for Midtjylland siden han kom klubben i sommer. Søndag ble han byttet ut etter 76 minutter. Gustav Wikheim spilte hele oppgjøret.
FC København har hatt en trøblete serieåpning. Søndagens seier var bare klubbens tredje på åtte kamper. Solbakken og co. er allerede sju poeng bak serieleder Nordsjælland, som fredag måtte nøye seg med 2–2 mot Horsens. Midtjylland er poenget foran FCK etter tapet i hovedstaden.
(©NTB)
Premier League
Kings trener fikk sparken i Watford
10 TIMER SIDEN
Fotball
Koronakaos for tidligere Brann-keeper: Historisk sluttspill med utespiller i mål
10 TIMER SIDEN