STAVANGER (Eurosport.no):
Adrian Pereira hadde sitt store gjennombruddsår i fjor. Venstrebacken ble gjort hans i løpet av sommeren og han markerte seg både med flotte mål og ved å få trener Bjarne Berntsen til å danse på sidelinjen.
Fantasy FK
Frekk forsvarsdobbel, Rik Onkel-fasit og «Friday or not to Friday»
22/09/2021 PÅ 11:50

Målfarlig = høyere prislapp

Suseren hans mot Vålerenga ble til og med nominert til årets mål i fjor.
Saken fortsetter under:
Det fører til høyere prislapp på Eliteserien Fantasy i 2020.
– Det er jo litt dritt! Jeg vil heller være Eliteseriens Lundstram. Hvis jeg var 4.0 i fjor så kan vel 4.5 holde i år?
– Er ikke det veldig beskjedent?
– Jo, men jeg vil jo være Lundstram, sier Pereira og sikter til Sheffield Uniteds populære Fantasy-valg John Lundstram – som i likhet med Pereira i fjor koster 4.0 millioner i det populære spillet.

Ikke enig i prissetting

Når han får høre prislappen for 2020, sukker den unge venstrebacken.
– 6.0? Shit. Det er ikke sikkert så mange velger meg til den prisen, men hvis de gjør det skal jeg gi noe tilbake.
En annen som er misfornøyd med sin egen prislapp er Johnny Furdal, den har steget fra 6.5 til 7.0, tross et skadeplaget 2019.
– Jeg tenker at det er fornuftig å gi meg en billig pris. 7.0? Det var litt dyrt synes jeg. Jeg burde ligget lengre bak de dyreste (Berisha 9.0, de Lanlay 7.5, Høiland 8.0).
– Det er umulig å si hvor mye jeg kan levere. Det kommer veldig an på hvordan laget leverer. Nå hadde jeg ikke mer enn 5-6 målpoeng i fjor (3 mål og 1 assist på spillet, red.anm), hadde jeg spilt fast hele sesongen så skulle jeg hvert fall doblet det.
– Opp mot 15 målpoeng, er det mulig? Du spilte bare 868 minutter i Eliteserien i fjor?
– Ja, hadde jeg spilt 10er skulle jeg kanskje klart det. Da får selvfølgelig alle kjøpe meg på Fantasy.
Saken fortsetter under:

Fantasy FK: Spilleren som bør være førstemann på alle lag

Seks helt forskjellige favoritter

Samtidig mener han det er vanskeligere å være så farlig foran mål når han spiller indreløper.
– Det er det at du skal springe sinnssykt langt hjem og så sinnssykt langt opp igjen, og det skal du gjøre ganske mange ganger i løpet av en kamp. Mens i 10ern så er det mye kortere fram og står man rett defensivt og får brudd, sier det seg lett at det blir lettere.
Pereira og Furdal velger helt ulike veier når de skal plukke ut tre i mørkeblått til sine mannskap. Sistnevnte ser først og fremst fram i banen.
– Yldren Ibrahimaj er jo bankers, han tar jo dødballer og har en god fot. Også ville jeg hatt Tommy Høiland, han er en målscorer. Også ville jeg hatt Runar Hove. Vi holdt mye nullen og han er svær. Han kommer til å bli enda mer dominerende i år. Rett alder, stor, sterkt, dødsseriøs – jeg tror han kan ta veldig mange steg. Hvis han kan øve litt på headinger så kan han score mer, han hadde mange mål for Florø. Må bare øve litt mer, mener Furdal.
Venstreback Pereira har full tiltro til egen lagdel.
– Jeg ville hatt meg selv, men ikke Kristoffer Løkberg. Men jeg ville hatt Viljar Vevatne og kanskje Sondre Bjørshol. Tre fra forsvaret, satse på at vi fortsetter å holde nullen. Det ligger noen målpoeng i den trioen der også, tror 20 år gamle Pereira.

Ingen synging

Han har fått oppmerksomhet i Viking-garderoben i vinter for sin opptreden på skoleballet til hans gamle skole, Wang toppidrett. Der briljerte Pereira med sin fløyelsmyke røst.
Å synge på TV kommer foreløpig ikke på tale.
– Jeg vil ikke love noe, jeg vil jo ikke synge. Fem målpoeng? Det er litt lite. 10 målpoeng, da skal jeg synge, ler Pereira.
Se videoen her:

Fleiper med stjerneskuddets forandring etter skoleballfremføring

Fantasy FK
Legende-besøk, Borch-erstatter og blank/dobbel
14/09/2021 PÅ 17:50
Fantasy FK
Kan bli Fantasy-favoritt etter pristabbe: – Skjedd en glipp
09/09/2021 PÅ 08:36