Arne Sandstø forlenger kontrakten med Jerv i OBOS-ligaen ut 2019. Det bekrefter klubben lørdag formiddag.
– Alle parter er veldig fornøyd med å ha kommet til enighet om ny kontrakt. For klubben har dette vært strategisk viktig – med ønsker om å skape kontinuitet i arbeidet rundt FK Jervs A-lag og sportslige satsning, skriver klubben på sin hjemmeside.
Fotball
Myhre og Castro herjet da FFK ble ydmyket i cupen
13 TIMER SIDEN

– En kjempeinvestering

Sandstø overtok laget foran 2016-sesongen og tok laget til kvalifisering mot Stabæk der det endte med tap. Eurosports OBOS-ekspert, Roger Risholt, tror Sandstø-forlengingen blir viktig for Jerv selv om det har kladdet sportslig for klubben denne sesongen.
– Dette er en kjempeinvestering. Det er en trener som har vært i det fine selskap i norsk fotball, har god erfaring og masse rutine. I tillegg spiller han flott fotball. Dette vise at de tenker langsiktig, forteller Risholt til Eurosport.no.
Denne sesongen ligger Jerv så langt på en 10. plass. Etter en grusom start der klubben ikke vant en eneste kamp på de ti første i årets sesong har Sandstøs mannskap begynt å plukke poeng.

– De fleste ville sparket treneren – Jerv gjør det motsatte

Nå har laget komfortabel avstand ned til nedrykk.
– De har hatt en tung sesong. De ble tippet i toppen og jeg hadde de helt der oppe. Det så bra ut i fjor og i oppkjøringen til sesongen. De fikk masse respekt og så veldig bra ut på La Manga. Men uten seiere på de ti første kampene ble de hengende for langt etter. Jeg liker ikke å si det, men de har hatt mye stang ut. De har ledet og spilt bra fotball, men så har de sluppet det andre laget til. Det har kostet de mange poeng. Sandstø har hentet mye gode spillere og de burde ha ligget høyere på tabellen. Han har fått hentet de han vil, forklarer Risholt.
Likevel velger han å hylle klubben for å forlenge med Sandstø selv om resultatene er utblitt. Han tror det kan gi klubben kontinuitet inn mot neste sesong.
– Der sier litt om Jerv. Det er en liten klubb som har en trener som har hentet anerkjente spillere til klubben. De har ikke mye å rutte med og de tenker langsiktig. De fleste ville ha sparket treneren. Jerv gjør det motsatte. De ser at det skjer noe i klubben, med spillerutvikling. De kan bli sterke, fortsetter Risholt.
Neste helg venter lokalderby for Jerv hjemme mot Start.
Fotball
Sykdomsplagede RBK komfortabelt videre i cupen
14 TIMER SIDEN
Eliteserien
Flere profiler på utgående kontrakt: – Vi ønsker å beholde han
19 TIMER SIDEN