Rufos kontrakt med Sandefjord gikk ut ved årsskiftet, og nå skal spanjolen etter det Eurosport kjenner til være på plass i Aalborg for å fullføre overgangen.
Dermed vil 28-åringen gjenforenes med gamletrener Marti Cifuentes, som også forlot halvfangerbyen etter 2020-sesongen.
VM
Publikum med tydelig beskjed til FIFA-presidenten
2 TIMER SIDEN
De personlige betingelsene skal allerede være på plass, og kontraktslengden skal ligge på 18 måneder. Nå skal spanjolen kun være en legesjekk unna å skrive under for Superliga-klubben.
Rufo la søndag formiddag ut et bilde på sin Instagram-konto som viste at han var på vei til Danmark:

Rufo hintet om Danmark-reise på Instagram

Foto: Instagram

Det fikk danske Ekstrabladet til å tro at destinasjonen var Aalborg, noe Eurosport nå kan bekrefte at er tilfellet.
– Jeg kan verken avkrefte eller bekrefte om dette stemmer. Det jeg kan si er at vi har har arbeidet med en spiller en stund, og regner med det skal gå i orden, sier Aalborgs sportssjef Inge André Olsen til Eurosport søndag kveld.
Overgangsvinduet i Danmark stengte i likhet med Norge 31. januar, men da Rufo er klubbløs har klubben fortsatt mulighet til å signere ham.
Forrige uke ble en annen Eliteserie-kjenning, Martin Samuelsen, klar for den danske klubben. Unggutten er hentet på lån fra Championship-klubben Hull.
– Førsteinntrykket vårt av Martin har vært fint. Han er en fin gutt som har falt godt på plass. Nå startet vi jo opp på onsdag, og han kom jo rett før det. Så det har jo ikke vært altfor mye trening. Men vi tror det skal bli bra, sier Olsen om 23-åringen.

Cifuentes kom med tatoveringstips til Jonsson

VM
USA snøt Iran for historisk VM-avansement
2 TIMER SIDEN
VM
Supporter bortvist etter regnbue-markering
5 TIMER SIDEN