Det etterlengtede comebacket kom da Hegerberg i det 78. minutt entret kunstgresset i Göteborg. En ventetid på 625 dager var endelig over for sunndalingen.
Så lenge har skadetrøbbel holdt henne ute siden forrige kamp. Marerittet startet da Hegerberg ødela et korsbånd i kneet. Siden har 25-åringen hatt flere tilbakefall, deriblant en stressfraktur i skinnbeinet. Etter tre operasjoner var hun tilbake i trening for et par uker siden.
Da Ballon d'Or ble delt ut første gang til en kvinne i 2018, gikk prisen som verdens beste spiller til Ada Hegerberg. Hun har scoret 144 mål på 117 kamper for Lyon.
VM
FIFA: Mållinjeteknologi godkjente Japans omdiskuterte vinnermål mot Spania
4 TIMER SIDEN
Allerede i 2016 ble hun kåret til årets spiller av Det europeiske fotballforbundet (Uefa). BBC ga henne samme anerkjennelse året etter.
Lyon vant Champions League fem år på rad, men sist sesong ble rekken brutt. Det franske storlaget greide heller ikke å vinne sin hjemlige liga.
Tirsdag scoret Melvine Malard det første av Lyons mål mot Häcken. Det kom etter ti minutters spill. Gjestene dominerte stort, men doblet først ledelsen ved Catarina Macario kort tid etter hvilen.
Få minutter senere sto det 0-3 på lystavla. Stine Larsen var uheldig og stanget ballen i eget nett. Oppgjøret var en del av åpningsrunden i Champions Leagues gruppespill.
(©NTB)

Bernt oppsummerer: KBK-triumf, fantastiske Sverige og landslagsellever

Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
8 TIMER SIDEN
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
8 TIMER SIDEN