Det sa han til et samlet norsk pressekorps etter oppgjøret.
– Du kan tenke deg hva som skjer i hodet til en 19-åring fra Bryne, som får problemer med lungene en uke før en kamp mot Liverpool på Anfield. Du vil ut og trene, men det går ikke. Jeg lå i sengen og tenkte mye, fortalte Haaland til et samlet norsk pressekorps.
Eliteserien
Sportssjef og hovedtrener bekreftet: Forlater NFF for Odd-jobben
8 TIMER SIDEN
Han har slitt med lungene den siste tiden og fikk så vidt være med klubben til Liverpool. At han i det hele tatt fikk sitte på benken og spille en halvtime var en seier i seg selv, forteller Haaland.
– Jeg satt på sykehuset for to dager siden, så jeg vil si at jeg var rimelig fornøyd da legene sa jeg kunne spille en halvtime. Du aner ikke hvor glad jeg var for at jeg fikk starte på benken i det hele tatt, fortsetter han.
LES OGSÅ: RBKs nye angrepsrekke
Han ville ikke utdype hva lungeproblemene dreier seg om, men Haaland slet med noe av det samme for to år siden. Da var det en lungebetennelse som hemmet ham.
– Det var mye som feilte meg da. Og jeg kom tilbake som en annerledes mann, og det er jeg glad for, sa Haaland til TV 2 under forrige landslagssamling på spørsmål om hva som skjedde i 2017.
Haaland har nå scoret fire Champions League-mål på to kamper. Det er like mange som Serge Gnabry, som er toppscorer i turneringen. Han er den fjerde spilleren i historien til å score fire mål i sine to første Champions League-kamper.
(©NTB)
Sett denne?
Premier League
Kings trener fikk sparken i Watford
9 TIMER SIDEN
Fotball
Koronakaos for tidligere Brann-keeper: Historisk sluttspill med utespiller i mål
10 TIMER SIDEN