Populære sporter
All sport
Vis alt

Nordmann blir lagkamerat med Ødegaard og Thorsby

Eirik Fure

Oppdatert 30/08/2017 klokken 18:12 GMT+2

Tidligere Stabæk-spiller Nicolai Næss er klar for Heerenveen.

Nicolai Næss

Foto: Scanpix

Klubben bekrefter overgangen på egen hjemmeside. Spilleren kommer fra Columbus Crew i USA. og har signert under på en toårsavtale med opsjon på et tredje år. Han blir dermed den tredje nordmannen i den nederlandske klubben.
24-åringen har tidligere spilt for både Vålerenga og Stabæk. Næss kan spille både på midtbanen og i forsvar, og er naturligvis strålende fornøyd med overgangen.
– Jeg har hørt mye om klubben og ligaen. Jeg synes det er interessant. Jeg liker måten klubben spiller fotball på. Jeg tror det passer meg veldig bra. Jeg kan ikke vente med å komme i gang, sier Næss til klubben.

Ikke snakket med Ødegaard og Thorsby

Han sier at han ikke har snakket med verken Thorsby eller Ødegaard om at han vil bli deres fremtidige lagkamerat.
– Jeg snakket litt med Martin ett år siden, men nå har jeg ikke snakket med dem. Kanskje de blir overrasket også, sier Næss med et smil.
– Jeg tror ikke de vet om det, så det blir gøy å se, humrer han.

Har fulgt med på Næss

Sportsdirektør Gerry Hamstra er glad for å ha landet spilleren.
– Vi har fulgt med han lenge og er glad for å styrke vår tropp. Selv om han bare er 24 år, har han mye erfaring. Det er en spiller som kan spille i flere posisjoner på midtbanen og i forsvar, sier nederlenderen.
Næss fikk 32 kamper for Columbus Crew. Han notert seg for 89 kamper for Stabæk og hadde totalt fem kamper i Vålerenga-drakten.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame