Nå står Barcelona med tre seirer og ni poeng på tre kamper i Champions League.
En skadd Messi måtte stå over oppgjøret mot Inter på grunn av skade. Han pådro seg brudd i armen lørdag, og er ute av spill i tre uker.

Messi-erstatteren scoret

Fotball
Solbakken om Glimt-bragden: – Det er et stykke opp til det Rosenborg gjorde
29 MINUTTER SIDEN
Uten Messi tok brasilianske Rafinha tok plass på kanten, og han brukte anledningen til å vise seg fram. 30 minutter var spilt da Barcelona satte 1-0, og selvfølgelig var det Rafinha som scoret.
Luis Suárez hadde ballen på høyresiden, og slo den inn mot Rafinha i feltet. Innlegget var helt utsøkt og traff på lissa til brasilianeren. han kunne enkelt bredside inn 1-0 bak Samir Handanovic i Inters mål.
Like før hadde begge lagene én stor mulighet, men både Mauro Icardi og Clément Lenglet bommet på sine sjanser. Fem minutter etter Barcelonas ledermål forsøkte Inters Matías Vecino på et drømmemål fra 20-25 meter, men ballen gikk et stykke over mål.
Barcelona ledet med det 1-0 til pause, men etter hvilen holdt de på å rote det til. Inter kom ut i et voldsomt tempo og tvang Barcelona til å gjøre grove feil på egen halvdel. Italienerne klarte likevel aldri å omsette feilene i scoring.

Barcelona-feil

Inter presset på for scoring, men etter en times spill holdt det på å gå helt galt. Kwadwo Asamoah headet ballen inn i egen boks, og der sto Lenglet helt alene på fem meter. Han avsluttet rett i beina på Handanovic, som holdt Inter inne i kampen.
Med sju minutter igjen måtte Handanovic og Inter gi tapt. Barcelona virket å spille med brekket på, men plutselig giret de om. Sergio Busquets trillet en strålende pasning til Jordi Alba, som på lekkert vis satte inn 2-0 bak Handanovic.
Barcelona topper gruppe B med ni poeng. Inter blir stående med seks, mens Tottenham og PSV har ett hver.
(©NTB)
Eliteserien
Var-slakt, Hornelands forsvarstale og kritiske til lånespillere
44 MINUTTER SIDEN
Fotball
Landslagsspiller må operere
2 TIMER SIDEN