Det skriver BBC tirsdag.
Uhellet var ute i 2. omgang i kvartfinalen mot Frankrike. Manchester City-keeperen var ikke i stand til å fortsette, og nå er det klart at skaden er så alvorlig at mesterskapet er over for hennes del.
33 år gamle Siobhan Chamberlain, som kom inn for Bardsley i kvartfinalen, ventes å få tillit mellom stengene i torsdagens semifinale mot vertsnasjonen.
Allsvenskan
Ferdig i Saudi-Arabia - klar for svensk toppklubb
10 TIMER SIDEN
England slo Frankrike 1-0 i Deventer søndag. I den andre semifinalen torsdag møtes Danmark og Østerrike.

Østerriksk EM-profil ødela korsbåndet

Østerrike må greie seg uten en av sine fremste profiler i torsdagens semifinale mot Danmark i fotball-EM kvinner. Lisa Makas har ødelagt korsbåndet.
Duisburg-spilleren pådro seg skaden i kvartfinalen mot Spania, som Østerrike vant på straffespark etter 120 målløse minutter.
Østerrike har vært EMs aller største overraskelse og tok seg til kvartfinale som gruppevinner etter seirer mot Sveits og Island, uavgjort mot Frankrike.
Makas har levert avgjørende bidrag på veien, tross at hun har vært svært uheldig med skader. I åpningskampen mot Sveits ble hun truffet av en albue, spilte videre med bandasjert hode og la opp til vinnermålet før hun måtte ut før pause.
Hele tre av torsdagens EM-semifinalister har for øvrig møtt Norge på veien dit. Østerrike ble nummer to bak Norge i kvalifiseringen, mens Nederland og Danmark var to av lagene som sendte Norge mål- og poengløs hjem fra gruppespillet.
Se Danmark - Østerrike kl. 18.00 på Eurosport 1 og Eurosport Player. Se Nederland - England kl. 20.45 på Eurosport Player.
(©NTB/Eurosport.no)
Fotball
Mistet toppscorerne: Henter kantspiller fra Strømmen
12 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Talentet blir med videre tross nedrykk: – Jeg har store drømmer
13 TIMER SIDEN