Nautnes har vært en sentral brikke på Arna-Bjørnar de siste sesongene og ble tatt ut til Norges VM-tropp i sommer. Nå bekrefter 20-åringen at hun vil bytte klubb når kontrakten hennes med bergensklubben utløper ved månedsskiftet.
Hvor angrepsspillerne fortsetter karrieren, er uvisst. Etter det Bergensavisen erfarer, konkurrerer West Ham, LSK Kvinner og noen svenske klubber om signaturen til Gossen-jenta. Også Vålerenga skal være interessert.
OBOS-ligaen
Midtbanetalentet klart for OBOS-klubb
5 TIMER SIDEN
– Det jeg kan si er at jeg har tilbud som jeg vurderer, men jeg ønsker ikke å si noe om hvem og hvor de er fra, sier Nautnes til avisen.
Dersom 20-åringen melder overgang til West Ham, blir hun den femte nordmannen i den engelske superligaen kommende sesong. Guro Reiten ble nylig lagvenninne med Maren Mjelde og Maria Thorisdottir i Chelsea, mens Røa-kaptein Kristine Leine har signert for Reading.
Nautnes står så langt med seks landskamper, men fikk ikke spilletid i sommerens verdensmesterskap. Hun har tidligere spilt for barndomsklubben Gossen og Fortuna Ålesund.
(©NTB)¨
Sett denne?
Fotball
Var på prøvespill hos Chelsea – nå jakter unggutten spilletid på øverste nivå
6 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Flo henter landslagsspiller til Sogndal
7 TIMER SIDEN