Scanpix

Forlenget med Stabæk - kan forlate klubben allerede i sommer

Forlenget med Stabæk - kan forlate klubben allerede i sommer
Av Eurosport

27/02/2020 16:51Oppdatert 27/02/2020 17:30

Torsdag forlenget Emil Bohinen med bæringene, men sportssjef Inge André Olsen er fortsatt fast bestemt på å selge ungutten i sommer.

– Blir ikke i klubben så lenge

Til Eurosport i januar kunne sportssjef Inge André Olsen informere om at de hadde fått inn en rekke bud på unggutten.

Flere klubber i England, deriblant Leeds, Sheffield United og Brighton, har vist interesse i Stabæk-yndlingen. Bohinen la i den anledning ikke skjul på at det hadde vært stort å få spille for Marcelo Bielsa i Leeds.

Nå har altså Stabæk unngått at 20-åringen ikke går gratis etter sommeren, og Bohinen har signert en avtale ut 2022. Inge André Olsen, som overtar som sportssjef i danske Aalborg 1. april, er ikke i tvil om at et salg i sommer er svært sannsynlig.

– Emil blir ikke her så lenge, og nå skal det jobbes godt fram mot sommeren. Målet må være, hvis eller når Emil skal videre, at vi finner den, eller de fem, klubbene som er seriøse nok til å kjøpe ham fri, sier Inge André Olsen til VG.

Dobbeltsignering

Også hovedpersonen selv er svært fornøyd med å ha skrevet ny kontrakt med bæringene.

– Stabæk betyr veldig mye for meg. Jeg har spilt hele seniorkarrieren min her og tiden på akademiet var for meg også helt uvurderlig. Klubben har satset på meg, selv om det har vært tøffe perioder underveis. Stabæk har alltid hatt troen på meg - og jeg ser veldig frem til det som skal skje denne sesongen, sier Bohinen til klubben.

Midtbaneveteran Yaw Amankwah forlenget også med Stabæk torsdag - noe som strekker han til klubben til 2022.

Sett denne?

Video - Bohinen om overgang: – Holder alle muligheter åpne

02:56