Det skriver VG, samtidig som klubben selv bekrefter nyheten på sine nettsider.
– Nå vet jeg hvor fremtiden ligger, og jeg kan gå tilbake til å fokusere på det jeg skal fokusere på - og det er fotballen, sier Bohinen til Stabæk like etter at kontrakten var signert.
Fantasy FK
Frekk forsvarsdobbel, Rik Onkel-fasit og «Friday or not to Friday»
4 TIMER SIDEN

– Blir ikke i klubben så lenge

Til Eurosport i januar kunne sportssjef Inge André Olsen informere om at de hadde fått inn en rekke bud på unggutten.
Flere klubber i England, deriblant Leeds, Sheffield United og Brighton, har vist interesse i Stabæk-yndlingen. Bohinen la i den anledning ikke skjul på at det hadde vært stort å få spille for Marcelo Bielsa i Leeds.
– Han er en trenerlegende, så selvfølgelig hadde det vært en opplevelse i seg selv å spille for ham, sa Bohinen til Eurosport.no .
Nå har altså Stabæk unngått at 20-åringen ikke går gratis etter sommeren, og Bohinen har signert en avtale ut 2022. Inge André Olsen, som overtar som sportssjef i danske Aalborg 1. april, er ikke i tvil om at et salg i sommer er svært sannsynlig.
– Emil blir ikke her så lenge, og nå skal det jobbes godt fram mot sommeren. Målet må være, hvis eller når Emil skal videre, at vi finner den, eller de fem, klubbene som er seriøse nok til å kjøpe ham fri, sier Inge André Olsen til VG.
Les også: Bohinen: – Det hadde vært en opplevelse å spille under Bielsa

Dobbeltsignering

Også hovedpersonen selv er svært fornøyd med å ha skrevet ny kontrakt med bæringene.
– Stabæk betyr veldig mye for meg. Jeg har spilt hele seniorkarrieren min her og tiden på akademiet var for meg også helt uvurderlig. Klubben har satset på meg, selv om det har vært tøffe perioder underveis. Stabæk har alltid hatt troen på meg - og jeg ser veldig frem til det som skal skje denne sesongen, sier Bohinen til klubben.
Midtbaneveteran Yaw Amankwah forlenget også med Stabæk torsdag - noe som strekker han til klubben til 2022.
Sett denne?

Bohinen om overgang: – Holder alle muligheter åpne

Eliteserien
Er vant med benkesliting: – Derfor jeg står her ute
6 TIMER SIDEN
UEFA Europa Conference League
Drømmer om å gjøre som RBK på 90-tallet: – Vi vil bryte nye barrierer
21 TIMER SIDEN