Fotball
EM-kvalifisering

Sveriges helt mot Spania gir seg på landslaget etter EM – dersom svenskene kommer dit

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Marcus Berg

Foto: Scanpix

AvEurosport
12/11/2019 på 15:36 | Oppdatert 12/11/2019 på 15:39

Marcus Berg hjalp Sverige mot fotball-EM med sitt ledermål mot Spania. Spissen avslører at han legger opp når nasjonens EM-eventyr tar slutt.

– Nå kommer jeg med en bombe uten å ha snakket med kona engang, sa Berg da han tirsdag kunngjorde avgjørelsen om å stoppe landslagskarrieren etter EM.

Den svenske veteranen er sikker på at Sverige kommer til å kvalifisere seg til mesterskapet, selv om laget må gjennom en tøff kvalifiseringskamp borte mot Romania fredag.

EM-kvalifisering

Sverige klare for EM etter sterk borteseier over Romania

15/11/2019 PÅ 21:49

– Jeg skal ikke ta noe på forskudd, men jeg er 100 prosent sikker på at vi kommer til EM. Hvordan vet jeg ikke, men det gjør vi forhåpentligvis allerede på fredag.

Berg er på utgående kontrakt med russiske Krasnodar og har spilt utenlands siden han dro fra IFK Göteborg til Groningen i 2007. Det ryktes om en retur til IFK Göteborg når kontrakten går ut, og 33-åringen avskriver ikke at det kan være en mulighet å dra hjem for å spille i Göteborg.

– Jeg har alltid sagt at jeg gjerne spiller i IFK igjen, svarer Berg på spørsmål om en retur til moderklubben kan være aktuelt.

Selv med tap mot Romania fredag har Sverige god sjanse til å kvalifisere seg til EM. De vil være storfavoritter i siste kvalkamp mot Færøyene på mandag, mens Romania får en tøff bortekamp mot gruppeleder Spania samme dag.

(©NTB)

  • Les også: Slik spilles playoff-kampene til Eliteserien

Sett denne?

MIF-treneren utfordrer Gauseth til løpsduell: – Du er treig

00:02:30

EM-kvalifisering

Det vanvittige overtidsminuttet som neppe holder for Norge: – Realistisk sett umulig nå

15/10/2019 PÅ 20:40
EM-kvalifisering

Lagerbäck om framtiden: – Svarer når jeg blir spurt

14/10/2019 PÅ 13:48
Relatert
FotballEM-kvalifiseringRomaniaSverige
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen