– Nå kommer jeg med en bombe uten å ha snakket med kona engang, sa Berg da han tirsdag kunngjorde avgjørelsen om å stoppe landslagskarrieren etter EM.
Den svenske veteranen er sikker på at Sverige kommer til å kvalifisere seg til mesterskapet, selv om laget må gjennom en tøff kvalifiseringskamp borte mot Romania fredag.
– Jeg skal ikke ta noe på forskudd, men jeg er 100 prosent sikker på at vi kommer til EM. Hvordan vet jeg ikke, men det gjør vi forhåpentligvis allerede på fredag.
UEFA Nations League
Ikke enig i NFFs fremstilling: – Vi setter ikke ned foten
14/11/2020 PÅ 13:28
Berg er på utgående kontrakt med russiske Krasnodar og har spilt utenlands siden han dro fra IFK Göteborg til Groningen i 2007. Det ryktes om en retur til IFK Göteborg når kontrakten går ut, og 33-åringen avskriver ikke at det kan være en mulighet å dra hjem for å spille i Göteborg.
– Jeg har alltid sagt at jeg gjerne spiller i IFK igjen, svarer Berg på spørsmål om en retur til moderklubben kan være aktuelt.
Selv med tap mot Romania fredag har Sverige god sjanse til å kvalifisere seg til EM. De vil være storfavoritter i siste kvalkamp mot Færøyene på mandag, mens Romania får en tøff bortekamp mot gruppeleder Spania samme dag.
(©NTB)
Sett denne?
UEFA Nations League
Ødegaard tatt inn i kapteinsteamet på landslaget
14/11/2020 PÅ 09:38
UEFA Nations League
TV 2: Tidligere Haugesund-keeper løser landslagets keeperproblem
14/11/2020 PÅ 09:13