– Nå kommer jeg med en bombe uten å ha snakket med kona engang, sa Berg da han tirsdag kunngjorde avgjørelsen om å stoppe landslagskarrieren etter EM.
Den svenske veteranen er sikker på at Sverige kommer til å kvalifisere seg til mesterskapet, selv om laget må gjennom en tøff kvalifiseringskamp borte mot Romania fredag.
– Jeg skal ikke ta noe på forskudd, men jeg er 100 prosent sikker på at vi kommer til EM. Hvordan vet jeg ikke, men det gjør vi forhåpentligvis allerede på fredag.
UEFA Nations League
«Reservene» viste seg tilliten verdig: – En magisk følelse
12/06/2022 KLOKKEN 20:57
Berg er på utgående kontrakt med russiske Krasnodar og har spilt utenlands siden han dro fra IFK Göteborg til Groningen i 2007. Det ryktes om en retur til IFK Göteborg når kontrakten går ut, og 33-åringen avskriver ikke at det kan være en mulighet å dra hjem for å spille i Göteborg.
– Jeg har alltid sagt at jeg gjerne spiller i IFK igjen, svarer Berg på spørsmål om en retur til moderklubben kan være aktuelt.
Selv med tap mot Romania fredag har Sverige god sjanse til å kvalifisere seg til EM. De vil være storfavoritter i siste kvalkamp mot Færøyene på mandag, mens Romania får en tøff bortekamp mot gruppeleder Spania samme dag.
(©NTB)
Sett denne?
UEFA Nations League
Vil jobbe med hodene før kampen mot «Söta Bror»: – Grøten er litt tyngre å tygge
10/06/2022 KLOKKEN 12:23
UEFA Nations League
Stopperkrise for Sverige før Norge-møte: Henter inn RBK-spiller
10/06/2022 KLOKKEN 07:53